in , ,

Az utolsó húsz percre elfogyott az erő

Az NB III-ba frissen feljutott Méhkeréki SE csapatát fogadták szerdán délután a Szarvasi FC labdarúgói, akiknek sorrendben ez már a harmadik tesztmérkőzésük volt a nyári felkészülési időszakban.

A tovább fiatalodó együttes a nagy hőségben remekül helytállt a képzettebb ellenfelével szemben. A felkészülésben előrébb járó vendégek csak az utolsó 20 percben tudtak felülkerekedni, amikorra szem látomást felemésztette az energiát a meleg és az időszakhoz mérten szokatlanul nagy tempó.

A Szarvasi FC háza táján több változás is történt az elmúlt hetekben, napokban. Érkező és távozó egyaránt akad, a „különbözetet” pedig az ifjúsági alakulat tehetséges fiataljaival egyenlítették ki. Előbbi szekciót a kapus Lévai Balázs (Rákóczi Vasas SE), a vajdasági védő Fujkin József (Horgos), valamint a játékot újrakezdő Medvegy György, Nagy Roland Márió duó jelenti. Nem láthatják viszont a nézők Furár Róbertet (Méhkerék), András Xavért (Csabacsűd), Rafaj Rolandot (Kondoros), Kovács Sándort (Nagyszénás) és Petrovics Zsoltot (Kardos-Örménykút), a felnőtt csapat teljes jogú tagja lett ellenben Kiri Bence, Magyar Matin és Körösfalvi Kristóf után a védő Pecznik Péter, a középpályán otthonos Bódai Nándor és Horváth József, valamint a támadó szekciót gyarapító Szín Ákos.

Rétes Pál edző csapata legközelebb szombaton délelőtt 11 órától lép pályára. A tervek szerint a Mezőhegyes látogat az Erzsébet-ligeti sporttelepre, de nem kizárt, hogy addig megváltozik a partner, mert a Magyar Kupában is összesorsolták a két gárdát, ráadásul a bajnokság második fordulójában is egymással csapnak össze.

Szarvasi FC–Méhkeréki SE 0–2 (0–0)

Felkészülési labdarúgó-mérkőzés. Szarvas, 60 néző. Vezette: Sechna.
Szarvas: Lévai – Szikora, Kiri B., Kukovecz, Viszkok – Kiszel, Bakró, Zima – Nagy Sz., Klimaj, Magyar. Játszott még: Varga, Pecznyik, Körösfalvi, Fujkin, Szín. Edző: Rétes Pál.
Gólszerző: Ruzsa Z., Bondár.

Vélemény, hozzászólás?

Mihalczné Kovács Mária

Szarvas vehette át a Civil Találkozó hivatalos zászlaját

A Recirquellel együtt szállt a közönség is a Körös felett