in , ,

Hét forduló után is hibátlan NB II-es női kézilabdázóink mérlege

A listavezető Szarvasi NKK NB II-es női kézilabda-csapatának rossz játékkal sem okozott gondot hibátlan teljesítménye megőrzése a sereghajtók táborához tartozó Abonnyal szemben.

Szarvasi NKK–Abonyi KC 25–19 (16–12)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 70 néző. Vezette: Körmendi, Molnár J.

Szarvas: Kasik – Buzási 8, Kocsis 1, Szőke 2, Raffai-Such 1, Zelei, Vuletics 3. Csere: Ádász, Labát, Juhos (kapusok), Ábrahám, Hajdu, Szabó T. 5 (5), Balogh V. 2, Takács 3. Edző: Száva Flórián.

Az Abony legjobb góldobója: Molnár V. 6 (2).
Kiállítások: 4, ill. 10 perc. Hétméteresek: 8/5, ill. 2/2.

A lelkes vendégek meglepetésre 5–2-es vezetésre tettek szert, de aztán megrázták magukat a szarvasiak és hat minután belül egyenlítettek, igaz a játékuk ekkor sem volt meggyőző. Száva edző a félidő derekát átlépve szinte teljes sort cserélt, a góllövés azonban továbbra sem ment (20. p.: 8–8). A finisben fáradni kezdtek az abonyiak, ezt kihasználva húztak el Buzási Orsolyáék. Szünet után már 9 gólosra is duzzadt a vezetésük, de a mindvégig extázisban kézilabdázó látogatók nem adták fel. Harcoltak a szépítésért, így küldetésüket teljesítették, hiszen nem futottak bele nagy verésbe, a sok technikai hibát vétő hazaiak ellen.
Száva Flórián: – Nagyon sokat hibáztunk és felvettük a szerényebb képességű vendégek „iramát”, ami megbosszulta magát. Győzelmünk nem forgott veszélyben, még ha gyengébben is kezdtünk.

Ny. M.

A bajnokság élcsoportja: 1. Szarvas 14 pont (7 mérk), 2. Makó 14 (9), 3. Algyő 10 (7).

Vélemény, hozzászólás?

Dr. Lipcsei Imre dékán

Kisebb tananyagra és új információkra lenne szükség az oktatásban

Dankó Béla

2017-ben fontos változások lesznek az agrártámogatásokban