in ,

Szavazz Szarvasra, kattints Szekér Gergőre!

Fotó: MTVA

Ahogy arról a közelmúltban hírt adtunk, szarvasi érdekelt is volt A Dal 2021 indulói között. Szekér Gergő Hazatérsz című dalának társszövegírója Varga Viktor, a Cervinus Teátrum főrendezője.

Amikor az ő számuk következett volna, a technika/technikus közbeszólt. Elindult a dal az élő adásban, de leállították. Kis idő múlva újra elindult a zene, de a technika még mindig nem volt a helyén, így Gergő “süketen” énekelte el a dalt. A pontozásnál sajnos egy ponttal kevesebb lett, mint ami a továbbjutáshoz kellett volna.

Azonban nincs minden veszve. A dal akusztikus változatára lehet szavazni. Erre kéri a Newjság olvasóit, hogy ragadjanak egeret, touchpadot, és szavazzák be a dal akusztikus változatát a döntőbe!

Itt tolmácsoljuk Varga Viktor kérését:

Kedves Szarvasiak! Mint bizonyára tudjátok, a Duna Tv hangtechnikusai alaposan elrontották a produkciónkat az élő adásban (előbb a mikrofon nem ment, ami miatt leállt az adás, majd másodjára a kontrol fülesben sem zene, sem ének nem volt. Gergőnek a teremhangra kellett énekelnie), de most itt a lehetőség ezen változtatni. Hogy helyrehozzuk, kérlek szavazzatok az akusztikus verziónkra!

Ha elegendő szavazatot kapunk, a segítségetekkel ott lehetünk a döntőben.

A szavazás menete mobilon: görgesd le az előadók listájáig, ott jelöld be Szekér Gergő Hazatérsz című dalát, majd kattints a szavazok gombra.

Számtógépen a jobb oldalon jelenik meg a dalok listája, ott kell bejelölni, majd a szavazok gombra kattintani.

Csak egy kattintás! Köszönjük!

Ja, és 24 óránként megismételhető a szavazás ugyanarról az IP címről.

Furár Róbert büntet (Fotó: Babák Zoltán)

Döntetlennel zártuk a kvalifikációs bajnokságot

Omlós pulykamellel töltött, kívül ropogós calzone

Omlós pulykamellel töltött, kívül ropogós calzone