Connect with us

Hírek

Polgárőröket tüntettek ki a nemzeti ünnep tiszteletére

Tusjak Tamás

Nemzeti ünnepünk, október 23-a tiszteletére az Országos Polgárőr Szövetség díszünnepséget tartott a HM Kulturális Központ, Stefánia palotájában. Az ünnepség keretében kitüntetések átadására is sor került: Belügyminiszteri elismeréseket adott át dr. Kontrát Károly a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára, országos-rendőrfőkapitányi elismeréseket adott át Papp Károly rendőr altábornagy, országos rendőrfőkapitány.

Dr. Túrós András az Országos Polgárőr Szövetség elnöke a legmagasabb polgárőr kitüntetést a „Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrend”, az „Év Polgárőre”, az „Év Polgárőr Egyesülete”, az „Év Polgárőr Pedagógusa”, a „Polgárőrség Sajtódíja” kitüntetéseket adta át.

A Szarvasi Polgárőr Egyesület elnöke Tusjak Tamás „Kopácsi Sándor Polgárőr Érdemrend” kitüntetésbe részesült, a „Polgárőrség Sajtódíja” kitüntetést vehette át Novodomszky Éva a Magyar Televízió a műsorvezetője, az „Év Polgárőr Egyesülete” Békés megyében a Hunyai Polgárőr Egyesület volt.

Gratulálunk kitüntetettjeinknek!

Kiemelt

Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva) Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)

Bemutatkoztak Pósa Zsolt és Arnóczki Csaba György jobbikos képviselőjelöltek

Politika

Timkó János (Fotó: Valló Zoltán) Timkó János (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe az álszent, csaló, szerepében Timkó János

Szarvas

OB II-es csapatunknak lezárult a teniszévad

Sport

Újraéled a tradicionális kardvívás Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

2013. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect