Hétfő
Csontleves pirított eperlevéllel
A: Tejszínes currys csirkemell csíkok, illatos párolt jázminrizzsel
B: Vegetáriánus tál (rántott sajt, gomba, karfiol, hasábburgonyával, tartármártással)
Kedd
Vegyes gyümölcsleves, tejszínhab rózsával
A: Snidlinges cheddar sajttal töltött sertésborda bécsi bundában, házi burgonyapürével
B: Olaszos csirkemell, illatos párolt jázminrizzsel
Szerda
Lakodalmi savanyú leves, gazdagon
A: Zúzapörkölt, pirított tarhonyával, vegyes vágottal
B: Mustáros csirkemellfilé, párizsi bundában, kukoricás jázmin rizzsel
Csütörtök
Bakonyi betyárleves
A: Csirke gyros, harmatos zsenge salátával, zöldfűszeres joghurtos öntettel, hasábburgonyával
B: Cordon bleu, petrezselymes jázmin rizzsel, tartármártással
Péntek
Alföldi arató gulyás, ahogyan régen készítették
A: Túrós csusza a forró kemencéből, mangalica tepertővel, házi tejföllel nyakon öntve
B: Milánói sertésborda, bazsalikomos, paradicsomos spagettivel, reszelt sajttal