Hétfő:
Fokhagymás krémleves, házi sajtos krutonnal
A, Vaslapon sült jércemell, tejszínes négysajtos mártással, roppanós hasábburgonyával
B, Fűszeres sertéspörkölt lapockából, enyhén csípősen, vajas galuskával, csemegeuborkával
Kedd:
Petrezselymes zöldborsóleves, csurgatott tésztával
A, Csirkemell filé pikáns párizsi bundában pirosra sütve, zöldséges jázmin rizzsel, fahéjas almakompóttal
B, Csabai lecsós sertésborda, friss paradicsommal, zöldpaprikával, parázsburgonyával
Szerda:
Füstös, magyaros lebbencsleves
A, Kentucky jércemellfilé ropogós kéreg bundában, hasábburgonyával, házias fűszeres öntettel
B, Rakott burgonya házi kolbásszal, tanyasi tojással sütőben pirosra sütve, friss tejföllel
Csütörtök:
Erőleves marhahúsból, házi eperlevéllel és zöldségekkel
A, Magyaros csirkepaprikás, enyhén csípősen vajas galuskával, csemegeuborkával
B, Füstölt sajttal töltött sertésborda, bécsi bundázással, illatos párolt jázmin rizzsel
Péntek:
Gulyásleves, zöldségekkel, csipetkével
A, Cigánypecsenye nyakas karajból, szalonna koronával, steak burgonyával, csemege uborkával
B, Toscan csirkés tagliatelle, parmezán forgáccsal
