Hétfő
Kertészné őszi zöldségleves, eperlevél tésztával
A, Sokmagvas bundában sült jércemell, hasábburgonyával, tartármártással
B, Bácskai rizses hús, sertés lapockából, friss paradicsommal, zöldpaprikával, csemege uborkával
Kedd
Aranysárga csontleves, szárnyas májgaluskával
A, Vasi pecsenye, steak burgonyával, házi csalamádéval
B, Tejszínes csirkés, rukkolás tagliatelle, kaliforniai paprikával és parmezán forgáccsal
Szerda
Tejszínes karfiolleves, vajas galuskával
A, Cordon Bleu csirkemell javából, morzsa palástban, illatos párolt jázminrizzsel
B, Enyhén fokhagymás sertés brassói, ropogós sült kockaburgonyával
Csütörtök
Palócleves
A, Palermói jércemell, csőben sütve, paradicsommal és mozzarellával, illatos párolt jázmin rizzsel
B, Firenzei ropogós, házi burgonyahabbal