Menu
in ,

Jól tartotta magát Szentandrás idegenben

Fotó: Babák Zoltán

Fotó: Babák Zoltán

A 90 perc során a hazaiak dominálták a játékot, a szentandrásiak túlnyomórészt védekezésre kényszerültek, de azt kiválóan tették, még ha negyedórányi játék után Varga István meg is találta a kapujukig vezető utat. Az egyik ellenakció végén pedig Yetik révén egyenlíteniük is sikerült a lelkes vendégeknek.

A szarvasiak a második félidőben még inkább nyomás alá helyezték a Hunyadit, de vagy pontatlanok voltak a befejezéseknél, vagy Buzás kapus fogott ki rajtuk. Végül Kriska szabadrúgásgólja hozta meg a házigazdák sikerét, akik azonban csak a három pont megszerzésével lehetnek elégedettek.

Szarvasi FC–Békésszentandrási HMSE 2–1 (1–1)
Megyei kvalifikációs labdarúgó-mérkőzés, B-csoport. Szarvas, 400 néző. Vezette: Mezei.

Szarvas: Kasik – Polonszki, Bakró (Klimaj), Bány I., Mojzsis (Szikora), Varga I. (Törköly), Kriska, Zima, Furár, Styecz, Viczián. Edző: ifj. Somogyi János.

Békésszentandrás: Buzás – Yetik, Szabó M., Szabó F., Balogh M., Olasz István (Kozák), Fabó (Olasz Imre), Szűcs, Kiss L., Tasi K. (Nyemcsok), Virág. Edző: Boér Zsolt.

Gól: Varga I. (16.), Kriska (70.), ill. Yetik (27.). Kiállítva: Viczián (második sárga lap után) a 84. percben. Jó: Kriska, ill. Buzás, Szabó M., Olasz István, Balogh M., Kiss L.

Ifj. Somogyi János: – Mélységesen szégyellem magam a mai játék miatt.

Boér Zsolt: – Fantasztikusan fociztak a játékosaim, taktikailag rendkívül érett játékot mutattak be a csoport favoritja ellen. Meglepő lehet amit mondok, de összességében a döntetlenre rászolgáltunk volna.

K. Gy.

Exit mobile version