Menu
in ,

Gól és pont nélküli hétvége

Fotó: Kovács Bence

Fotó: Kovács Bence

Nem termett pont Orosházán a Szarvasi FC csapatának, a megye I. osztályú labdarúgó-bajnokság 13. fordulója szombati mérkőzésén. Somogyi János alakulata minden lehetőségét elpuskázta, ezzel pedig a saját sorsát lehetetlenítette el, pedig a három pont begyűjtésével közel kerülhetett volna a csoport felsőházához.

Az első félidőt a kihagyott helyzetek jellemezték. A második játékrész elején Fehér szabadrúgásból szerzett gólja változtatta meg a játék képét. A vendégek túlságosan is kinyíltak, amit Miszlai újabb góllal büntetett. A vendégek a kiállítás után 10 emberrel is kitámadtak, ezt kihasználva a „leléphette” volna őket az Orosháza, de a helyzetei sorra kimaradtak.

Buza Barnabás, Kvasznovszky József: – Sérülésektől és eltiltásoktól szenvedő csapatunk példamutató lelkierőről tett tanubizonyságot. Elsősorban Fehér bombaszabadrúgásának köszönhetően megérdemelt győzelmet arattunk.

Somogyi János: – Magas színvonalú mérkőzésen, mindkét csapat rengeteget tett a győzelemért, de amíg heti hat-nyolc ziccert elpuskázunk, más eredmény nem születhet. Gyenge játékvezetés. Gratulálok a hazai csapatnak a győzelemhez.

Orosházi MTK-ULE–Szarvasi FC 2–0 (0–0)

Orosháza, 150 néző. Vezette: Kőhalmi Attila.

Orosháza: Marunák – Vincze, Selmeczy, Szabó Á. (Janicsek), Kovács D., Rácz, Péli, Gedó, Kádár, Fehér, Miszlai. Edző: Buza Barnabás, Kvasznovszky József.

Szarvas: Kasik – Bozsó, Zima, Polonszki, Furár, Tóth B., Simon R., Styecz (Pilán), Juhász, Kiri M., Deli. Játékos-edző: Somogyi János.

Gólszerző: Fehér (54.), Miszlai (72.). Kiállítva. Selmeczy (90.), ill. Tóth B. (71.).

Bakulya Mihály / BMSEXTRA

Fotó: Kovács Bence

Exit mobile version