Menu
in ,

Egy ukrán énekes, Polina, és gitáros társa, Károly volt Sadie szombati vendége

Polina és Károly a Cervinus Teátrum kamaraszínpadán

Polina és Károly a Cervinus Teátrum kamaraszínpadán (Fotó: Babák Zoltán)

Különleges duó fellépését jelentette be Sadie Mulholland, amikor a Sadie és vendégei sorozatban Polinát és Károlyt kérte fel a Cervinus Teátrum Kamaratermének színpadjára.

A kettős hölgytagja, Polina Staritsyna ukrán származású. Polina szakmáját tekintve egyébként fogorvos. Két éve eljött a Szigetre, ahol élete alapjaiban változott meg. Ott találkozott magyar férjével, aki Szarvason, a HAKI-ban végezte PhD.-tanulmányait. Innen a Sadie-vel való barátság is, ahogy ő mondta, a zene iránti szenvedély hozta őket össze.

Károly, polgári nevén Szécsényi Károly gitáros. Polina az Instagramon talált rá, miután beírta a keresőmezőbe, hogy “budapesti gitáros”. Sadie vendégeiként volt az első közös fellépésük.

Bár egyiküknek sincs komolyabb zenei végzettsége, a dolog működik. Saját dalok mellett ismert előadóktól válogattak. Miután Polina nem beszél magyarul, a számok között Sadie angolról való tolmácsolásának segítségével mutatkozott be a közönségnek, miközben többször kitért az ukrán helyzetre is. Elárulta, hogy a családja Kharkivban, a határon rekedt, várja róluk a híreket.

Sadie következő vendége március 26-án Szilágyi Attila lesz. Őt már többször láthatta a szarvasi közönség a Zenepavilon zenés estjei sorában.

Exit mobile version