Menu
in ,

Egy gólnyira a kisebb csodától

Rohony Márk mellet két kapuscsere ült a kispadon.

Rohony Márk mellet két kapuscsere ült a kispadon. (Fotó: Somogyi Martin)

A mérkőzés előtt kiegyeztek volna a 2–4-es eredménnyel, mondta Boér Zsolt a Csabacsűdi GyLSE Mezőmegyer SE ellen vasárnap vívott megye kettes bajnokság 25. fordulóját követően.

Azt sem tudták, hogy álljanak ki, de egy telefonnal és két ifi játékossal sikerült megoldania a Csabacsűdi GyLSE edzőjének a felmerült problémát, igaz, a négy főből álló kispadon mellette az ifista Beregszászi Ticián és két kapuscsere, Kugyela Kristóf és Farkas Zsombor ült. Hívására jött Mojzsis Martin, ő előretolt csatárként játszott, míg Sándor Janit kénytelen volt a védelembe visszahúzni.

A lehetetlennek kinéző küldetés ellenére maga a mérkőzés kellemes csalódás volt, fogalmazott Boér Zsolt, a hozzáállás is nagyot javult az elmúlt két hétvégéhez képest.

A hatodik percben szerzett vendégvezetésre (Tóth Gergő Attila) két percen belül Mojzsis Martin tudott válaszolni (8′ 1–1). Az első félidőben Sovány Pál góljával (38′) 2–1-es vezetés mellet vonultak a csapatok pihenőre.

A 80. percig ez maradt az állás, majd ezt követően két pontrúgásból fordítottak a vendégek (81′ és 85′, Balogh Krisztián és Tóth Gergő Attila).

A Csabacsűd azt tette, amit ilyenkor tenni kell, kitámadott, hogy megcsinálja a csodát, és azt a zsebükben érzett egy pontot mégis csak otthon tudják tartani, de Miklya Miklós a 88. percben eldöntötte a három pont sorsát (2–4).

Csabacsűdi GYLSE–Mezőmegyer SE 2–4 (2–1)

Csabacsűd, 100 néző. Vezette: Rakonczás Zsolt.

Csabacsűdi GyLSE: Rohony Márk – Kiss Gábor, Sovány Pál, Sándor János, Gerhát Krisztin – Király András, Lénárt Zsombor – Urbancsok Ákos, Mochnács Gábor, Pecnyik Gábor – Mojzsis Martin

Mezőmegyer SE: Kun – Nagy B., Kerekes (Fehérvári), Ulrich, Tóth G., Göcző, Séllei (Szabó T.), Kecskeméti, Miklya, Balog K., Balogh M. Játékos-edző: Nyúl Gábor.

Gólszerző: Mojzsis (9.), Sovány (39. – 11-esből), ill. Tóth G. (7., 84.), Balog K. (81.), Miklya (88.). Jó: Sándor, Mojzsis, Mochnács, Sovány, Király, Lénárt, ill. Nagy B., Tóth G., Fehérvári, Miklya, Ulrich.

Boér Zsolt: Akik pályára léptek, azok előtt le a kalappal, mert ellenfele tudtunk lenni az egyik legjobb csapatnak. A rutin hiányzott az egy pont itthon tartásához. Gratulálok a csapatnak!

Szabó Tamás megbízott edző: – A szerdai kupameccs sokat kivett a lábakból. A második félidőben az ellenfelünk fölé nőttünk, gratulálok a csapatnak.

Jók: Lénárt Zsombor, Sándor János, Sovány Pál, Király András, Mochnács Gábor

Fotó: Somogyi Martin

Exit mobile version