Connect with us

Csabacsűd

Gazdag program Csabacsűdön az idősek hónapjában

Szalonnasütés a Csabacsűdi Idősek Klubjában

Az idősek hónapja keretében számos programmal várja az érintetteket a Körös-szögi Kistérség Többcélú Társulása Szociális és Gyermekjóléti Intézmény Csabacsűdi Idősek Klubja az Alkotmány tér 1. szám alatt – tudtuk meg Gilanné Radványi Rózsától, az intézményegység vezetőjétől.

– Vidám hangulatú szalonnasütésen, bográcsozáson, kellemes szórakozást nyújtó irodalmi műsoron, játékos vetélkedőn vehetnek részt a klubtagok. Az idősek otthonában élők szintén részesei az októberi eseményeknek. Az intézmény falain belül minden héten olyan programokkal színesítik meg az ott élők hétköznapjait, melyeken mindenki jól érezheti magát és legalább néhány órára elfeledheti az élet nagy gondjait. Mesedélután, mókás vetélkedők, beszélgetések, nótázás, óvodás és iskolás gyermekek előadása, majd a hónap végén ünnepi záró vacsora teszi teljessé az idősek hónapját az intézmény mindkét telephelyén – sorolta a részleteket Gilanné Radványi Rózsa.

A csabacsűdi bentlakásos intézményben több mint 30 ember ellátásáról gondoskodnak. Szintén mintegy 30-an látogatják rendszeresen az idősek klubját. Az intézményegységnél étkeztetés, házi segítségnyújtás és jelzőrendszeres szolgáltatás is igényelhető.

Az idősek napján, október 1-jén a csabacsűdi önkormányzat is szép ünnepséget rendezett a művelődési házban, ahová a község valamennyi szépkorú lakóját meghívták.

Kiemelt

Molnár József polgármester (Fotó: Babák Zoltán) Molnár József polgármester (Fotó: Babák Zoltán)

Folyamatban levő fejlesztésekről tájékoztatott Molnár József polgármester

Csabacsűd

Gilanné Radványi Rózsa, Czesznak János és Bracsok Szabolcs (Fotó: Babák Zoltán) Gilanné Radványi Rózsa, Czesznak János és Bracsok Szabolcs (Fotó: Babák Zoltán)

Teljes az egyetértés a csabacsűdi testületben

Csabacsűd

Dönt a csabacsűdi testület (Fotó: Babák Zoltán) Dönt a csabacsűdi testület (Fotó: Babák Zoltán)

A közösségi együttélés szabályairól rendelkezett 2020-ban elsőként a csabacsűdi testület

Csabacsűd

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

A jubileumok jegyében telik 2020 Csabacsűdön

Csabacsűd

Hirdetés

Archívum

2013. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect