Connect with us

Hírek

Bál a Vajdában

Bál a Vajdában

Szezonnyitó szüreti bált rendezett 2013. október 19-én, szombaton a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium. A szervezés néhány év kihagyás után az idén visszakerült a Szarvasi Vajda Péter Alapítvány kezébe; az elmúlt esztendőkben az esemény megrendezését a Szarvasi Öregdiákok Baráti Köre vállalta magára sikerrel. Az iskola aulája aznap estére a témához illő dekorációt kapott, s egészen impozáns látvány fogadta az érkezőket, akik a lélekmelegítő welcome drink elfogyasztása után beléptek a feldíszített épületbe.

A közel 200 vendéget elsőként Kitajkáné Szántai Mária igazgatónő üdvözölte rövid köszöntővel, majd Lázár Zsolt esperes és Babák Mihály polgármester szólt néhány gondolat erejéig a megjelentekhez. A vacsora előtt került sor a volt ill. jelenlegi vajdás diákok által adott sokszínű műsorra: a hangszeres zenei blokkot különböző stílusú verseny- és néptánc produkciók vették közre.

A műsorszámok végeztével a vendégseregnek egyetlen dolga maradt: hogy jól érezzék magukat. Ezzel pedig, legalábbis a látottak alapján semmi probléma nem volt. Az olykor ki-kiürülő tányérok és poharak előbb-utóbb újra megteltek tartalommal, a táncot kedvelők bátran rophatták, hisz a Bibuczi zenekar szinte végigzenélte az estét; aki pedig nem kívánt feltétlenül a parketten érvényesülni, az kedélyesen elbeszélgethetett az ismerőseivel.

Éjfélkor kezdődött meg a tombolanyeremények kisorsolása. Arról, hogy hány darab ajándéktárgy alatt roskadoztak addig az asztalok, nincs adatunk, de a sorsolás és a nyertesek oda-visszavonulása biztos, hogy több, mint egy órán át tartott.

Összességében eredményes, jó hangulatú rendezvényt tudhat maga mögött az elsőbálozó evangélikus gimnázium. Köszönjük mindazoknak, akik támogatásukkal hozzájárultak a bál sikeréhez, így elősegítve az iskola tanulóinak díjazását, versenyeztetését is, hiszen az este minden bevételét erre a célra használja majd fel az intézmény.

Köszönjük!

Németh Judit pedagógus

Kiemelt

Timkó János (Fotó: Valló Zoltán) Timkó János (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe az álszent, csaló, szerepében Timkó János

Szarvas

OB II-es csapatunknak lezárult a teniszévad

Sport

Újraéled a tradicionális kardvívás Szarvason

Sport

Schubert Henriett és Babák Zoltán (Fotó: Hegedűs Éva) Schubert Henriett és Babák Zoltán (Fotó: Hegedűs Éva)

Babák Zoltán: Elérkeztünk oda, hogy át kell gondolnunk, merre tovább

Politika

Hirdetés

Archívum

2013. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Connect