Connect with us

Hírek

Jól kezdte az évet Dombvári Bence

Dombvári Bence

A 2015-ös olimpiai kajak-kenu kvalifikációs világbajnokság helyszíne, Milánó adott otthont a hétvégén az idény első olyan gyorsasági világkupájának, amelyen a magyar versenyzők is elindultak.

A hosszabbik férfi egyes számban, 500 méteren egy volt szarvasi fiatal, a világbajnoki bronzérmes Dombvári Bence alkotott maradandót, aki megnyerte a versenyt. Kiss István tanítványa szenzációs versenyzéssel lett első, olyan világnagyságok végeztek mögötte, mint a cseh Josef Dostal, az ausztrál Ken Wallace, a dán Rene Holten Poulsen, a német Max Hoff vagy a kanadai Adam Van Koeverden. Bence egy nappal korábban 1000 méteren nyolcadik helyen zárt.

– Az ezer méter gyengébb eredménye után volt mit szépíteni. Sajnos szombaton nagyon lötyögős volt nekem a víz, ma jobb volt a pálya, jól ment az evezés is, de igazából még senki sem pörög a maximumon – mondta Bence.

MTI fotó/Kovács Tamás

Kiemelt

Fábián Judit és Altmann Roland Fábián Judit és Altmann Roland

Szarvasi győzelem az Év jegyespárja versenyen

Szarvas

Szarvasi ezüst az U13-asoknál

Sport

Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán) Szín Bence, Szín Csaba, Erdélyi István, Szvoreny Tamás és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

Az idén a TOP65 adófizetőt köszöntötték Szarvason

Gazdaság

Az edzőterem látványterve Az edzőterem látványterve

Százmilliós karatés létesítményfejlesztés kezdődik Szarvason

Sport

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect