Connect with us

Hírek

Vacskamati virágja, avagy Művészetek délutánja a Gyakorlóban

Vacskamati belépett a Cervinus Teátrum aulájába… Nem várt meglepetés fogadta. A paravánokat csodálatos gyerekrajzok díszítették, nem győzött gyönyörködni bennük. Nagy nehezen átverekedte magát a tömegen és bejutott a színházterembe. Még ekkor nem sejtette, hogy a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda, Bölcsőde diákjai és óvodásai az Ő születésnapjára rendeztek születésnapi partit.

Ott voltak a szülők, nagyszülők és mindazok, akik kíváncsiak voltak arra, hogy a gyakorlós gyerekek milyen titkokkal örvendeztetik meg az ünnepeltet.

Tánccal minden osztály kedveskedett Neki és voltak akik verssel, prózával, hangszeres zenével köszöntötték.

Végezetül egy nagy jelenetben – melynek Ő lett a főszereplője-, egy csodálatos virággal ajándékozták meg, melyet azóta is gondosan ápolgat.

Igen. „Gyakorló! Ahol jó gyermeknek lenni…” A gyakorlóintézmény pedagógusai és tanulói úgy ápolgatják iskolájukban és óvodájukban a művészeteket, mint Vacskamati a virágját. /Néha azért nagyobb gonddal☺/

Koppányiné Langó Zsuzsanna
szakvezető tanító

Kiemelt

A képeken az Andragória–FC Gold mérkőzés (Fotó: Babák Zoltán) A képeken az Andragória–FC Gold mérkőzés (Fotó: Babák Zoltán)

A Korona gólzáporral húzott el az élbolyból

Sport

Babák Mihály és Dósa Zsuzsa (Fotó: Valló Zoltán) Babák Mihály és Dósa Zsuzsa (Fotó: Valló Zoltán)

A magyar kultúra napja a Cervinusban

Cervinus Teátrum

Érdemes-e szlovák nyelvet tanulni?

Oktatás

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

2020-ban már nem lenne szabad senkinek meghalnia méhnyakrákban

Szarvas

Hirdetés

Archívum

Kategóriák

Friss

Connect