Connect with us

Hírek

Szabadtéri kondipark létesült a Gyakorlóban

A Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda játszóudvara újulhatott meg az Aktív Mindennapok Családi Rekreációs Szabadidősport Egyesülettel – Békésszentandrás – együttműködésben. A létesített, közel hétmillió forintos beruházással megvalósuló kondipark 100 négyzetméter burkolt felületen szabadtéri kondieszközök telepítésével valósulhatott meg. A város jelenleg legmodernebb szabadtéri kondiparkja szolgálja a Gyakorlós gyermekek szabadidejének hasznos eltöltését, a mindennapos testnevelés keretében a kondicionáló tantervi tartalmak megvalósítását, és a főiskolai hallgatók és szülői közösségek, az intézmény munkatársainak rekreációs tevékenységét. A szabadtéri kondi park rozsdamentes acél tartópilléreken nyugvó fedést kapott, ami biztosítja, hogy rosszabb idő esetében is használható legyen a sportlétesítmény. A beruházás a Belügyminisztérium Nemzeti Bűnmegelőzési Tanácsa támogatásával jöhetett létre.

Az így kialakított közösségi tér alkalmas a szabadidő hasznos eltöltésére, sportolási lehetőségek szélesítésére, és az intézményben folyó sportműhelyek igazolt játékosainak, sportolóinak, kondicionáló edzéseinek megtartására.

Az intézmény családbarát filozófiáját követve családi délutánok, Gyakorlós és főiskolai rendezvények remek helyszíne a kialakított kondi park.

Az intézmény önerőből járdával kötötte össze a jelenlegi díszburkolatot az újonnan kialakított kondi-parkkal és folytatólagosan a sportpályáját, illetve elhelyezésre kerültek új udvari bútorzatok, amelyek a gyermekek, ifjúsági közösségek kényelemérzetét fokozza.

A Gyakorlóintézmény köszönetet mond az Aktív Mindennapok Családi Rekreációs Szabadidősport Egyesületnek, Nagy Károly elnök úrnak, Bogdán Tamás úrnak, a Liget Wellness és Konferencia Központ igazgatójának, Bődi Péter ügyvezető úrnak az Integrál Építőipari Zrt. vezetőjének, és a kivitelező Haász Kft. munkatársainak.

Sz.Zs.

Kiemelt

Idegen nyelvi karácsony a Gyakorlóban

Oktatás

Schmidt Gábor (Fotó: Babák Zoltán) Schmidt Gábor (Fotó: Babák Zoltán)

Büszkén zárhatták az évet a kajakosok

Sport

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Idén is jó helyre került az MSZP Jézuskájának ajándéka

Szarvas

Nyári Krisztina és Blastyákné Fekécs Szilvia Nyári Krisztina és Blastyákné Fekécs Szilvia

Alföldi lányok is elbírnak a hegyekkel

Sport

Hirdetés

Archívum

2017. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Connect