Connect with us

Hírek

Ismét tűzgyújtással zárult a nyári színházi szezon

Zenés-táncos műsorral várták az érdeklődőket a Szarvasi Vízi Színházba vasárnap a Békéscsabai Jókai Színház művészei. A vendégeket a Szarvasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltói új, RÁBA típusú gépjárműfecskendőjükkel fogadták.

– Fura, hogy itt lehetünk megint, és együtt búcsúztathatjuk a nyarat. Ma este egy randevúra, egy zenés randevúra hívtuk önöket, hogy együtt búcsúztassuk ezt a csodálatos nyarat. Szeretném megköszönni a szarvasiaknak ezt a csodát, amit minden este a nyár folyamán nekünk adtak a tapsukkal, a mosolyukkal, a szeretetükkel – köszönte a vendégeket a Teátrumi társaság és a Békéscsabai Jókai Színház nevében Szabó Károlyné, a Magyar Teátrum ügyvezető igazgatója.

– Hetedik évadját zárja ma este a Szarvasi Vízi Színház királyszínpada. Ezt megálmodták sokan, sok éve, de az az igazság, hogy az önök szeretete nélkül nem lehetett volna sikeres. Engedjék meg, hogy megköszönjem önöknek, hogy egész nyáron itt voltak, és a Teátrumi Társaság tagszínházainak műsorát olyan szeretettel fogadták – ragadta magához a szót Babák Mihály polgármester, majd megköszönte Szabó Károlynénak azt a munkát amit a nyáron is végzett.

Már készülnek 2018 évadjára, amiben sok meglepetés lesz. Jó darabok jönnek, ígérte polgármesterünk. A Teátrumi Társaság 74 tagtársulata versenyez azért, hogy Szarvasra jöhessen, állította. Megígérte, hogy a Jókaiban most futó Törvénytelen című francia darab itt lesz.

Az este folyamán a Jókai színészei szórakoztatták a takarókba burkolózó nézőket, akik ismét részleteket hallhattak a már a korábbi nyarakon megismert darabokból, a Fame-ből, a Vörös Malomból, a Kabaréból, a Diótörő és Egérkirályból, az Evitából.

Az előadás után a hagyományőrző íjászok a hídról nyilaikkal gyújtották meg a Körös közepére állított máglyát.

Kiemelt

Ember tervez…

Szarvas

Navigare necesse est

Szarvas

Régi nyár az új nyárban

Szarvas

Brachna Irén, mögötte Sebők László (Fotó: Hegedűs Éva) Brachna Irén, mögötte Sebők László (Fotó: Hegedűs Éva)

Brachna Irén: Nagyon boldogan megyek nyugdíjba

Oktatás

Hirdetés

Archívum

2017. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect