Connect with us

Hírek

Ismét tűzgyújtással zárult a nyári színházi szezon

Zenés-táncos műsorral várták az érdeklődőket a Szarvasi Vízi Színházba vasárnap a Békéscsabai Jókai Színház művészei. A vendégeket a Szarvasi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltói új, RÁBA típusú gépjárműfecskendőjükkel fogadták.

– Fura, hogy itt lehetünk megint, és együtt búcsúztathatjuk a nyarat. Ma este egy randevúra, egy zenés randevúra hívtuk önöket, hogy együtt búcsúztassuk ezt a csodálatos nyarat. Szeretném megköszönni a szarvasiaknak ezt a csodát, amit minden este a nyár folyamán nekünk adtak a tapsukkal, a mosolyukkal, a szeretetükkel – köszönte a vendégeket a Teátrumi társaság és a Békéscsabai Jókai Színház nevében Szabó Károlyné, a Magyar Teátrum ügyvezető igazgatója.

– Hetedik évadját zárja ma este a Szarvasi Vízi Színház királyszínpada. Ezt megálmodták sokan, sok éve, de az az igazság, hogy az önök szeretete nélkül nem lehetett volna sikeres. Engedjék meg, hogy megköszönjem önöknek, hogy egész nyáron itt voltak, és a Teátrumi Társaság tagszínházainak műsorát olyan szeretettel fogadták – ragadta magához a szót Babák Mihály polgármester, majd megköszönte Szabó Károlynénak azt a munkát amit a nyáron is végzett.

Már készülnek 2018 évadjára, amiben sok meglepetés lesz. Jó darabok jönnek, ígérte polgármesterünk. A Teátrumi Társaság 74 tagtársulata versenyez azért, hogy Szarvasra jöhessen, állította. Megígérte, hogy a Jókaiban most futó Törvénytelen című francia darab itt lesz.

Az este folyamán a Jókai színészei szórakoztatták a takarókba burkolózó nézőket, akik ismét részleteket hallhattak a már a korábbi nyarakon megismert darabokból, a Fame-ből, a Vörös Malomból, a Kabaréból, a Diótörő és Egérkirályból, az Evitából.

Az előadás után a hagyományőrző íjászok a hídról nyilaikkal gyújtották meg a Körös közepére állított máglyát.

Kiemelt

Jónás Gabriella (Fotó: Valló Zoltán) Jónás Gabriella (Fotó: Valló Zoltán)

Tartuffe híve Pernelle-né, aki egy erőszakos, fecsegő öregasszony – Jónás Gabriella

Szarvas

Pálinkás Tamás és Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva) Pálinkás Tamás és Gajdos Attila (Fotó: Hegedűs Éva)

Gajdos Attila vitára hívta a polgármesterjelölteket

Politika

Varga Viktor Varga Viktor

Új bemutatóra készül Varga Viktor főrendező, avagy Tartuffe a rendező szemével

Szarvas

Králikné Molnár Anna, Kovács Mátyás, Csanádi László és Gombár Györgyné (Fotó: Tatai László) Králikné Molnár Anna, Kovács Mátyás, Csanádi László és Gombár Györgyné (Fotó: Tatai László)

Csanádi László: Mi nem csak a problémát látjuk, hanem a megoldást is

Politika

Hirdetés

Archívum

2017. október
h k s c p s v
« Sze   nov »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Connect