Menu
in

Ismét K1-es gálára készülnek

110906fightclub

110906fightclubFestői környezetben tartották edzésüket a november 12-én megrendezésre kerülő küzdősportgála szarvasi versenyzői. A tavalyi, “Harcosok csatája” sikerén felbuzdulva a Fight clubosok és vezetőjük, edzőjük, Bessenyei Ferenc, az idei őszre is tervezik, hogy látványos küzdelmekkel kápráztassák el a szarvasiakat. Ennek első felvezetőeseménye volt, amikor szombat délután a Történelmi Magyarország közepénél tartották meg egy kis triatlonnal egybekötött figyelemfelkeltő edzésüket.

A sportdélután páros-gyakorlatokkal kezdődött, majd egy kis úszás következett. Az úszáshoz más jellegű izomzat, vagy annak hiánya szükséges, mint a K1-hez, ez egyből kiderült akkor, mikor az Köröst átszelve a fiúk a szemközti partról is hallhatóan pihegtek. A leggyorsabb jutalma az volt, hogy a móló korlátján ülve nézhette, ahogy társai fekvőtámaszokat nyomnak. Kis pihenő után 3 kilométer futás következett a Történelmi Emlékúton. A triatlon zárószámaként kerékpáros iramszakaszokat tekertek a srácok, majd egy kis fürdőzés következett a bázisnak tekintett országközépnél, ahol egyébként nem kis feltűnést keltettek az ott fürdőző fiatalok és turisták körében, akik kicsit megálltak, hogy emlékezzenek fittebb korukra.

 

A Fight Club versenyzői október elején részt vesznek egy küzdősport-versenyen, amin felmérik tudásukat, hogy a novemberi gálára kijavítsák az esetleges hibákat, és ahol már tudásukat és képességeiket teljes összhangba hozva a legjobbat nyújtsák a hazai közönség előtt.

Leave a Reply

Exit mobile version