Menu
in

Véradókat ünnepeltek

111219verado

111219veradoNovember 27-e a Véradók Napja, ezen alkalomból a Szarvasi Területi Szervezet december 16-án rendezte meg a kitüntetett véradók megvendégelését. Az idei évben is, mint mindig 100 % feletti a teljesítés a megjelent donorok tekintetében. Köszönet érte az önzetlen véradóknak akik, mint tudjuk akár 3 emberéletet menthetnek meg egyetlen véradásukkal. Azt hiszem ez a jelképes kis ajándék, mellyel kedveskedünk nekik, ki sem fejezheti azt a mérhetetlen hálát, amivel beteg embertársaink gondolnak rájuk a gyógyulás reményében. Ezúton szeretném még egyszer megköszönni eddigi példamutató tetteiket, melyre a továbbiakban is számítunk, melyhez jó egészséget kívánok Önöknek. Területi szinten (11 település) 197 fő 10-40 x-es, valamint 61 fő 50-90x-es véradót köszönthettünk. Területünkön 1 fő 100x-os véradót köszönthettünk a csabacsűdi Zima Mártont, ő a Megyei Ünnepségen Békéscsabán vehette át az elismerését. A színvonalas megvendégelés nem jöhetett volna létre , ha nincsenek támogatóink, nekik ezúton is szeretnék köszönetet mondani az önzetlen segítségükért.

Főbb támogatóink voltak: Szarvas Fish Kft., Szarvasi Vas-Fémipari Zrt., Mezőmag Kft, Young-Hús, Alföld Hús Kft., Kugyela János, Rákóczi úti Gyermekélelmezési Kft., SEMANN SörözőÖRÖZŐ, Liget Hotel Kft., LABO-PHONE KFT, Szarvasi Mozzarella Kft., PC SHOP, Alapszervezeti titkárok, Véradásszervezők.

Köszönetünket fejezzük ki a Csabacsűdi Hagyományőrző Népdalkör és Citerazenekarnak a színvonalas műsorért.

Mivel közeleg a Szeretet Ünnepe, engedjék meg hogy ezúton kívánjak mindannyiuknak Áldott, Békés, Boldog Karácsonyt szeretteik körében.

Pljesovszki Ágnes Magyar Vöröskereszt Területi Vezető, Szarvas

Leave a Reply

Exit mobile version