in , ,

Lurkónap a Gyakorlóban

Lurkók
Lurkók

Május utolsó péntekjén már korán reggel hangos zene és igazi mesehősök fogadták a Gyakorlóintézménybe érkező gyermekeket és családjukat! A szépen feldíszített udvaron minden jel arra mutat, hogy ma valami nagyon nagy dolog készülődik! A különféle kellékek és eszközök között csillogó szemek, fülig érő szájak, és ezernyi izgalom, Én csak azt érzem, milyen jó itt lenni! Egy óvodában minden nap a játékról szól, de a gyermeknap örömére valami újat, érdekeset szerveztek az óvó nénik – ezen a délelőttön az ovisok kincskereső pajti-partyn vettek részt. Ebéd után már az iskolásoké volt a terep, akik szüleiket Lurkó-Fitt ügyességi versenyre hívták! Eközben az Intézmény udvara gyermekszigetté alakult, hatalmas ugráló vár emelkedett a magasba, mászó kukac, agility pálya, trambulinok és játszóház csalt mosolyt az arcokra! Mindemellett a Szarvasi Rendőrkapitányság kerékpáros ügyességi versenyt tartott, majd a Gyakorlós Ovisok Gyerobik bemutatóját csodáltuk a színpadon. A Somvirág együttes kedves gyermekműsora is hamar elnyerte a lurkók és szüleik tetszését. De volt itt még hot-dog és jégkrém is, mely ugyancsak emelte a nap sikerét! Mindemellett nem hiányozhatott a délutánról a zene, sőt a tánc sem, Szlovák Norbert vállalta a szuper DJ szerepét, nagyszerű hangulatot varázsolt!

Öröm volt látni, hallani a gyerekeket, mennyire önfeledten boldogok! Köszönet illeti a lelkes szülőket, a Gyakorlóintézmény összes dolgozóját, a SZIE hallgatóit és mindazokat, akik hozzájárultak ahhoz, hogy ennyi csillogó szempár tekintett rám ezen a szép napon.

Dr Benczéné Kardos Karola
a Bóbita Alapítvány kuratóriumi elnöke

Támogatóink: LIDL Áruház-Szarvas, TESCO Áruház-Szarvas, COOP Élelmiszerlánc-Szarvas, Szarvas Város Önkormányzata, Szarvasi Rendőrkapitányság, Ruzsinszki György – Agility, Spar Áruház-Szarvas, Party Mix Shop-Tesco üzletsor, Tappancs Magazin, Gallicoop Zrt., Galéria Grill étterem, Bóbita Alapítvány.

Erőss Zsolt

Isten veled, Hópárduc!

Eurokiss

Fordítva ülünk a lovon