Connect with us

Közérdekű

Maffiabaloldal veszélyeire kell figyelmeztetnünk az embereket

A rendszerváltás utáni magyar politikai élet legsötétebb területének nevezte a közelmúltban napvilágra került baloldali összefonódásokat Dankó Béla, Fideszes országgyűlési képviselő, választókerületi elnök.

Amint azt a közvélemény már a médiából megtudhatta: a szociálliberális baloldal szoros kapcsolatot „ápolt” a szervezett alvilággal. A 2010-es választások előtt hivatalban lévő Gyurcsány-Bajnai kormány idején a politikai baloldal forró dróton küldte megrendeléseit a bűnözőknek.

– Mind a szervezett alvilág, mind a baloldal érdeke azt kívánta, hogy megakadályozzák a Fidesz hatalomra kerülését. – jegyezte meg Dankó Béla. A baloldal kampányába folyamatosan áramlottak pénzek az alvilágból, de szervezett bűnözői csoportok dolgoztak a jobboldali politikusok lejáratásán is.

A baloldal 2010-ben nem csupán politikailag de erkölcsileg is megbukott, széthullott – emlékeztetett a képviselő.

Most azonban, amikor a régi csapat tagjai újra egymásra találtak, ismét fel kell emelnünk szavunkat a „maffiabaloldal” veszélyeire figyelmeztetve.

A Fidesz éppen ezért továbbra is kiáll a maffiapénzek baloldali felhasználását vizsgáló parlamenti bizottság munkája mellett, hiszen a Gyurcsány-Bajnai szövetség magyarázattal tartozik az embereknek- szögezte le Dankó Béla.

Népszerű

Az épülő Tisza-híd 2020. május 29-én (Fotó: Babák Zoltán) Az épülő Tisza-híd 2020. május 29-én (Fotó: Babák Zoltán)

Jól halad az M44-es Tisza-hídjának építése

Közlekedés

Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán) Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán)

Dankó Béla újabb öt évre az MLSZ elnökségének tagja

Sport

Csányi Sándor és Dankó Béla (Fotó: Babák Zoltán) Csányi Sándor és Dankó Béla (Fotó: Babák Zoltán)

Szarvason tartotta ciklusértékelőjét a Magyar Labdarúgó Szövetség

Sport

Fotó: Hegedűs Éva Fotó: Hegedűs Éva

Minden eddiginél korábban érkezett a segítség Csabacsűdre

Csabacsűd

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect