Menu
in , ,

MTK-s veteránok verték a szarvasi öregfiúkat

Szeli Lajos akcióban

Szeli Lajos akcióban

Vége a fociidénynek, de vannak még lelkes sportolók, akik a rekkenő hőség ellenére nem férnek a bőrükbe. Ilyen levezető alkalomra kerítettek sort szombaton délelőtt 11 körül öregfiúink, akik elfogadták az MTK veteránjainak (55+) kihívását beöltöztek és dacolva az UV-vel megtettek mindent egy jó bulimeccs érdekében. Az MTK-sok veretlenül, 130 rúgott és 30 körüli kapott góllal nyerték a budapesti veterán bajnokságot, így bulimeccs ide, bulimeccs oda, a korosztálynyi különbség egyáltalán nem jelentett biztos előnyt a hazai győzelemhez.

A mérkőzést egyedi méretű, gyakorlatilag négyzet alakú pályán játszották. Ez is, mint minden a mérkőzésen, alku kérdése volt. Így lett az egész pályából fél, a 2×35-ből 2×25 perces mérkőzés. A két fél véleménye megegyezett: nem az a cél, hogy a mentő ingajáratban járjon a pálya és a kórházak között. A mieink számára is minden csökkentés jól jött, mert pénteken este kimerítő díjátadón vettek részt. Az alkuk sorában az utolsó az volt, hogy les nincs. Az alkut Farkasházy Tivadar ütötte nyélbe. A végén már a játékvezetőnek nagyon kellett figyelnie, hogy a szabályok minusz az alkuk mentén jól vezesse a mérkőzést.

A vendégek kezdtek jobban. Viszonylag gyorsan megszerezték a vezetést. Az első játékrészben a mieink kiegyenlítettek, sőt, 2:1-es félidőt tudtak zárni. Aztán a második félidőben az MTK-sok visszavették előnyüket és 2:3-ra nyertek. A mieink mentségére szóljon, hogy a második félben páran távoztak a csapatból, így már egy nézőnek is be kellett szállni a játékba.

Viszont nézőközönségben verhetetlenek voltunk.

Szarvasi Öregfiúk: Rozsán Csongor, Tóth Imre, Samu Tamás, Paulik János “Macska”, Tóth Róbert, Keller Zsolt, Durucskó Péter, Szeli Lajos, Styecz György, Orovecz József

MTK-s veteránok: Földvári Gábor, Újvári Péter, Kocsis Tibor, Brusznyiczky János, Hatvani Szabó János, Farkasházi Tivadar, Pusztai György, Szaka Ferenc, Aszalai Imre, Rabovszky György, Handel György, Klicsu András

Leave a Reply

Exit mobile version