in , ,

Április 5-én, szombaton a gyerekek választottak…

…egy jó programot a GFF Gyakorlóóvodájában, ahol az óvó- és dajka nénik Bogyóval és Babócával egy húsvéti játszóházba várták a leendő ovisokat.

A kissé borongós időjárás sem riasztotta el az érdeklődőket, így hamar megtelt a tornaterem önfeledten játszó kisgyermekekkel. Legtöbben otthonosan érezték már magukat, hiszen ötödik alkalommal ismerkedhettek az óvodával, az óvó- és dajka nénikkel és nem utolsó sorban egymással. Ez alkalommal a mozgásos játékok mellett húsvéti hímes tojásokat készíthettek, melyeket kis kosárkában vihettek haza.

A játszóház vége felé közeledve, Bogyó és Babóca meglepetést is tartogatott a picik számára. Az óvoda udvarán húsvéti lufitojásokat kereshettek a gyerekek. A lufikon természetesen kis barátaikat (Bogyót és Babócát) vihették haza. Csakúgy, mint pólójukon, hiszen most is lehetőség volt a kedvenc mesefigurák pólóra vasalására, melyben a dajka nénik segédkeztek.

A múlt év őszén hirdettük meg „Bogyó és Babóca barátokat keres” címmel óvodával ismerkedő programsorozatunkat. Örömmel mondhatjuk el, hogy a csigafiú és a katicalány sok-sok barátra talált a leendő kis ovisok között.

Legközelebb április 24-25-én találkozhattok velük az óvodai beíratkozáskor! Téged is vár a Gyakorló…ahol jó gyereknek lenni! ☺

Szalbotné Kovács Mária

szakvezető óvodapedagógus

Az MSZP Szarvasi Szervezetének közleménye

Békésszentandráson 3 millió forinttal támogatják a civileket