in , ,

Megbosszulták magukat a kihagyott helyzetek Csabacsűdön

Virág Imre

Orosházi helyzettel indult a meccs, a kezdeti percek után azonban magához ragadta az irányítást a hazai csapat, amely az első félidő során Borgulya révén kapufát ért el, Sovány pedig ziccert hibázott, amikor egy az egyben vezethette a labdát a kapusra. A vendégek próbálták megszűrni a csűdi támadásokat, és helyzetbe hozni az egyedüli ékként előretolt Tasit, de ebben az időszakban kevés eredménnyel jártak.

Szünet után egy ideig mezőnyjátékkal teltek a percek, míg nem az 57. percben Tasi átlövése révén vezetéshez jutott a Rákóczi. A támadó 16 méterről úgy lőtt a kapuba, hogy a labda a felső lécről vágódott a kapuba, Nagy Zoltánnak esélye sem volt hárítani. Röviddel később egyenlíthettek volna a házigazdák, amikor Lévai szalad neki a 16-oson belül Virágnak. A megítélt büntetőt Borgulya végezte el, akinek a bal sarkos lövését bravúrral hárította a kapus, jóvátéve hibáját. Továbbra is a hazaiak voltak aktívabbak, azonban az orosháziaknak elég volt egy röpke kihagyásuk ahhoz, hogy végképp eldöntsék a

meccset. Tasi birkózott ki egy labdát Nyéki elé, akinek 14 méterről csak be kellett passzolnia a kapu üresen maradt hosszú sarkába. Innen tovább magabiztossá váltak a vendégek és akár még több gólt is szerezhettek volna a végére monotonná váló hazaiak ellen.

A Rákóczi jobb helyzetkihasználással gyűjtötte be a számára rendkívül értékes bajnoki pontokat.

Csabacsűd SE-Rákóczi Vasas SE 0-2 (0-0)

Csabacsűd, 300 néző. V.: Bálint Z.

Csabacsűd: Nagy Z. – Petykó, Varga T., Szilágyi D. (Szilágyi B.), Bakró, Virág, Gulyás Á., Borgulya, Sovány, Lós (Viszkok), Sonkoly (András).

Játékos-edző: Varga Tamás, Szilágyi Balázs.

Rákóczi Vasas: Lévai – Debreceni (Simon), Szabó Á., Németh, Ludányi, Vili, Gulyás R., Mazán, Nyéki, Kánya (Gyarmati), Tasi. Edző: Polyák László.

Gólszerző: Tasi (57.), Nyéki (69.). Ifi: 1-2.

Kasnyik Kinga

Önismeret, avagy a jövő záloga

A mélyégfotózás nem a türelmetlen emberek sportja