in , , ,

Ismét a székelyeseké a Székely Kupa

Az ötödik alkalommal megrendezésre került Székely Kupa kispályás labdarúgó tornán 4 középiskolás csapat versenyzett a helyezésekért és a különdíjakért. A hagyományosan a Székely Szakképző Iskola nyílt napján megrendezett versenyen első helyezett iskolánk csapata lett, minden mérkőzését megnyerve 9 ponttal. Csapatunk tagjai: Horváth József 1/13.E, Németh Gergő 2/12.P, Fabó Bence 1/13.C, Hraskó Tibor 10.C, Zima Dániel 12.E, Lengyel Dávid 12.E, Erős Dávid 10.C, Jordán János 12.E.

Második helyezett a Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény Orosházi Tagintézmények csapata 4 ponttal.

Harmadik helyezett a Vajda Péter Evangélikus Gimnázium, csapata szintén 4 ponttal, a második és a harmadik helyezett csapatok között a gólkülönbség döntött.

Negyedik a Székely Szakképző Iskola Kollégiumának csapata.

Különdíjat kapott a legtechnikásabb játékos, aki az orosházi Macho Attila volt, a legtöbb gólt Zima Dániel (Szarvas – Székely) lőtte, a legjobb kapus díját Jordán János (Szarvas – Székely) kapta.

A labdarúgó mérkőzésekkel párhuzamosan harmadik alkalommal került megrendezésre az erőemelő verseny. A versenyzők 4 súlycsoportban külön-külön mérték össze erejüket: fekvenyomás, guggolás, és felhúzás versenyszámban. A kupáért kiírt abszolút kategóriában 1. helyezett Pásztor Bence, 2.helyezett Kiss István, 3. helyezett Fügedi Norbert, 4. helyezett Berényi Tamás, akik mindannyian a Székely Szakképző Iskola tanulói.

A Székely Kupa Kispályás Labdarúgó Torna és Erőemelő verseny a csapatok részére közös ebéddel zárult, amit iskolánk szakács tanulói készítettek el a sportolók részére.

Köszönetet mondunk Nyári Mihálynak, aki a labdarúgás, Zahorecz Attilának, aki az erőemelő verseny versenybíróságának elnöki tisztségét töltötte be, valamint Pisont Andrásnak, aki a mérkőzéseket vezette.

What do you think?

Gyekiczkiné Markovics Mária mézeskalács-csodáiból nyílt kiállítás a múzeumban

NACSE: A lendület nemcsak a választásokig tartott