in , ,

A Csipet Csapat sikerével zárult Fakupa

A Csipet Csapat sikerével zárult Szarvason a Fakupáért kiír hatfordulós városi mixröplabda-bajnokság. A végső győztesnek tulajdonképpen már csak kiállnia kellett a sorozat szombati utolsó állomásán, ettől függetlenül komolyan vette a játéknapot és a kiválóan teljesítő Libalapos mögött a második legtöbb pontot gyűjtötte be.

A nap keretében mindössze négy együttes vívott körmérkőzést, a Tanár-Diák együttesének, és a Szentesnek nem volt jó az időzítés. Kiváló finisével a nap győztese az összetett pontversenyben is felkúszott a második helyre.

Az öt esztendőre kiírt Fakupának – amely immár a harmadik trófea a nagymúltú sorozat 13 évvel ezelőtti újjáélesztése óta – egyelőre nincs végleges gazdája, mert a Csipet Csapat mellett a Szarvasvadász is két évadban hódította el, így közöttük egy szuperdöntőt rendeznek a közeljövőben.

A 6. forduló végeredménye: 1. Libalapos, 2. Csipet Csapat, 3. Vidám Nyerők, 4.

Az összetett pontverseny végeredménye: 1. Csipet Csapat (Szitó Jánosné, Bazsó Brigitta, Pecsenye Rita, Kiszel Tamás, Maczik Péter, Priffer Tibor, Kézi Zoltán) 103 pont, 2. Libalapos 87, 3. Vidám Nyerők 77, 4. Szarvasvadász 71, 5. Tanár-Diák 20.

KÉPEK: A bajnok Csipet Csapat

Áder: Nemzetközi összefogással a klímaváltozás ellen

Járművezetés ittas állapotban eltiltás hatálya alatt