Connect with us

Sport

Csodálatos favágóidőben zajlott a Hunyadi mérkőzése

Szombatra végre elállt az eső, amivel rögtön, így, szeptember elején bemutatkozott az ősz. Az Isten is favágásra is teremtette ezt a napot. Jelen sorok írója pont ezt a tevékenységét hagyta félbe a Hunyadi-Okány mérkőzés kedvéért, viszont volt olyan, aki pont a sípszó után kezdett hozzá.

Az okányiak 4 ponttal vezetik a tabella alsó harmadát, a Hunyadi pedig a dobogó második fokáról, 12-vel nézett a papírforma győzelem elé. Ennek a bebiztosítását, ha némi szerencsével is, Koppányi Péter kezdte meg a 6. percben. Lós István szögletéből érkező, egy védőn irányt változtató labdája Koppányira pattant, róla pedig a hálóba. Három perc telt el, amikor Kiss Tibor folytatta a gólgyártást. Bár a Hunyadi továbbra is lendületben maradt, az első játékfélben már csak egy gól esett. Az utolsó percben Kiss Tibi labdáját Lós a labdára kimozgó kapus felett emelte a hálóba. Sajnos az 2015/16-os szezon talán legszebben kivitelezett góljáról családi okok miatt nem készült kép.

A 87. percig úgy nézett ki, hogy az első félidőben beállt a végeredmény is, azonban Benyovszki Zoltán játékvezető egy büntető adott a vendégeknek. A labdát Bakucz Zoltán lőtte a hálóba Légrádi Attila mellett. Ezzel beállt a 3-1-es szokásos hazai eredmény, ami indokolt is lett volna, hiszen a szokásos 3-1-es hazai győzelemre kalibrált felállásában lépett a pályára a Hunyadi, ám az utolsó pillanatban Virág Imre egy góllal hívta fel a figyelmet elméletünk újragondolására.
A vendégek a labdával való szórványos kapcsolatukat a hazaiakkal történő testi kapcsolatteremtéssel igyekeztek pótolni. Félő volt, hogy valakinek elege lesz a bokacsattogtatásból és revansot vesz, amire mindenkinek volt egy jelöltje a Hunyadiból, de aztán mindenki uralkodott magán. Benyovszki játékvezető mindössze két sárgát osztott ki a vendégeknek, igaz, komolyabb belépő nem is volt, inkább csak ütemtelen érkezések.

Békésszentandrási HMSE – Okány KSK 4–1 (3–0)

Hunyadi: Légrádi Attila – Sovány Pál, Borgulya János, Kovács Norbert, Sonkoly Lajos – Kiss László – Virág Imre, Sajben Gábor (65’ Lovas Attila), Kiss Tibor (65’ Rácz Attila), Lós István – Koppányi Péter (65’ Tóth Attila)
Kispad: Varga László vezetőedző, cserék: Bagi László, Bencsik Imre

Népszerű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Izgalmas végjátékhoz érkeztünk: a Gólgyártók ez egyik döntős

Sport

Fotó: Kepenyes Balázs Fotó: Kepenyes Balázs

Csak szépíteni tudott a Hunyadi

Sport

Ebből a helyzetből még nem született gól (Fotó: Babák Zoltán) Ebből a helyzetből még nem született gól (Fotó: Babák Zoltán)

93. percben mentett meg minden pontot a Szarvasi FC 1905

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Kirajzolódott a Nyári Kupa élmezőnye

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2015. szeptember
h k s c p s v
« aug   okt »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect