in ,

Kerékcsere rendőri segítséggel

Zoltánra igazán ráillik a rendőrség „Szolgálunk és védünk” szlogenje. Ezt írta levelében egy nő az egyik körzeti megbízottról a szarvasi rendőrkapitánynak.

Bútorszállítás közben defektet kapott autóson segített 2017. február 11-én a Szarvasi Rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottja. A nő levelet küldött a rendőrkapitányságra, részletesen leírta, mi történt. Szarvas közelében jártak, amikor defektet kaptak. A megrakott utánfutót egy emelővel nem tudták felemelni, békéscsabai ismerősüket kérték meg, hogy vigyen nekik egy másik emelőt is. Úgy gondolták, hogy akár egy órát is várniuk kell a hidegben a segítségre. Pár perc múlva megállt mellettük egy rendőrautó és Galgóczi Zoltán r. főtörzsőrmester, körzeti megbízott megkérdezte tőlük, hogy segíthet-e. Elmondták a problémájukat, amit a szolgálati kocsiból kivett emelővel gyorsan meg is oldottak.

„Zoltánra igazán ráillik a rendőrség szlogenje: „Szolgálunk és védünk” – írta a Szarvasi Rendőrkapitányságra 2017. február 16-án küldött levelében a nő. Jó érzés volt számára, hogy segítséget kapott a rendőrtől. Reményét fejezte ki, hogy levele eljut a körzeti megbízott parancsnokaihoz is. A szarvasi rendőrkapitány személyesen adta át a nő sorait a főtörzsőrmesternek és megköszönte a lelkiismeretes, segítőkész hozzáállását.

Békés Megyei Rendőr-főkapitányság
2017. február 20. 16:01

Csasztvan András, Lázár Zsolt és Babák Mihály (Fotó: Babák Zoltán)

A kommunista diktatúra áldozataira emlékeztek

Förgetegesre sikerült a Gyakorló farsangi mulatsága