in , ,

Szakmai elismerés a szarvasi MemoArt Stúdiónak

Dernovics Péter és ifj. Hovorka András
Dernovics Péter és ifj. Hovorka András

Első alkalommal rendezték meg a Békés Megyei Wedding Gálát Gyulán 2017. február 18-án a Vigadóban. A gála ötletgazdája dr. Asztalosné Varga Judit, védnöke Dernovics Péter, a “Minden ami Szarvas” ötletgazdája, tiszteletbeli fővédnöke Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője volt.

A Wedding Party szakmai szavazatai alapján a MemoArt Stúdió esküvői kiegészítő kategóriában Békés megye legjobb szolgáltatója lett. A cég esküvői termékei a VI. Rendezvény és Esküvő Kiállításon lesznek újra láthatók.

A reklámstúdió évek óta foglalkozik közvetlen gyártóként az esküvőkhöz, lakodalmakhoz, sőt a leány- és legénybúcsúkhoz kapcsolódó grafikai termékek tervezésével, előállításával. Meghívókat, ültető-, menü- és köszönő kártyákat, boros- és pálinkásüvegekre címkéket, kitűzőket készítenek, ajándéktárgyak, pólók feliratozását vállalják a házasulandó párok nagy napjára.

Új irányt hozott a cég életében, hogy az eddig is családi vállalkozásként működő MemoArt munkájába az elmúlt néhány évben ifj. Hovorka András személyében bekapcsolódott a második generáció is. Andris új szemléletet hozott a marketingbe, ami érezhetően meg is pezsdítette a stúdió életét.

– Míg korábban inkább a megkeresések alapján végeztük munkáinkat, addig most elé megyünk a megrendeléseknek. Ennek érdekében katalógusból tudunk kínálni egészen a színektől kezdve az alapanyagon át a legapróbb részletekig. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a stúdiónkból kikerülő összes termékünk magán viseli kezünk munkáját. Mi nem késztermékkel kereskedünk, hanem készterméket állítunk elő – foglalta össze az előzményeket Andris, majd a változásokkal folytatta.

– Megnövekedett érdeklődést az esküvők, lakodalmak nyomtatott kiegészítőinek kapcsán érzünk. A meghívók, ültető- és menükártyák mellé palettánkra vettük a különböző italos, boros és pálinkás címkéket, amiket az előbb említett meghívók és kártyák megjelenéséhez igazítunk. Ezzel már komplett szolgáltatást tudunk nyújtani a jegyespárok számára. A tavalyi esküvő kiállításon mutattuk be először az új portfóliónkat. Azóta többszörösére növekedett az ilyen jellegű érdeklődések száma, és ami a legfontosabb, ez arányosan tükröződik a megrendelések növekedésében is.

A díjra visszatérve elmondta, a szavazás oly módon történt, hogy azok adhatták le voksukat, akiket valamilyen formában neveztek is a kategóriák legalább egyikében, szóval itt nem az döntött, hogy kinek van több Facebook-ismerőse, hanem a szakmaiság dominált.

Arra a kérdésünkre, hogy az  április 15-16-án megrendezésre kerülő VI. Rendezvény és Esküvő Kiállításon bemutatkoznak-e valami újjal, csak sejtelmesen mosolygott, és csak annyit jegyzett meg, hogy majd ott kiderül.

Finn diákok szakmai gyakorlaton a Székelyben

Szarvason találtak meg egy eltűnt lányt