Connect with us

Sport

A Hunyadi lefocizta a pályáról az Atleticot

Virág Imre (pirosban)
Virág Imre (pirosban)

Az őszi szezon egyik elmaradt mérkőzését pótolta szombaton a Hunyadi otthonában, amikor a 9 pontos sereghajtó Atletico Békéscsabát fogadták otthonukban.

A meccs előtt a kispadon ülő Lós Pisti azt jósolta, hogy egy kilencessel mennek haza a csabaiak. A Próféta szólt belőle, ez be is következett, igaz, egy gólt ők is szereztek.

Az első gól a 9. percben esett. A kapura törő Virág Imrét Scripet Ferenc igyekezett akadályozni, de Öpi taktikusan visszalépett a védő és Papp Roland kapus közül, körbefutotta őket és a kapuba lőtt.

Négy perc múlva Lovas Attila szerzett labdát. Középen kérték tőle, de Attila lement majdnem az alapvonalig, és a szöget jól, de alacsonyan záró kapus felett a hálóba vágta.

Újabb öt perc múlva Olasz István végzett el egy bedobást. A labda visszakerült hozzá, mire ő Virág Imréhez továbbította. Öpi jól vette észre az érkező Rácz Attilát, aki a kapuba lőtt. 3–0.

A 40. percben Koppányi Péter kapott labdát Öpitől. Koppányi elgurította Papp Roland mellett, de a labda elgurult volna a kapu előtt. Szerencsére érkezett Dernovics Tamás, aki majdnem leakasztotta a hálót a vasról. 4–0.

Az első félidőnek voltak olyan pillanatai, amikor Koppányi az ellenfél tizenhatosán várta a kirúgást, de az utolsó szentandrási védő sem ment távolabb a félpályánál.

A második játékrészben Virág 2, Lovas, Kozák Balázs és Sajben Gábor révén további öt szentandrási gól esett, ill., Tóth Roland tudott szépíteni.

Békésszentandrási HMSE – Atletico Békéscsaba 9–1 (4–0)

Hunyadi: Légrádi Attila, Borgulya János, Olasz István, Lovas Attila (Kozák Balázs 84’), Bódai Nándor (Nagy István 67’), koppányi Péter (Péter Géza 73’), Dernovics Tamás, Sajben Gábor, Virág Imre, Kovács Norbert, Rácz Attila (Rácz Rajmund (60’). Cserék: Polyák Pál, Bagi László, Uhljár Szabolcs
Vezetőedző: Varga László

Virág Imre (9’, 69’, 77’), Lovas Attila (13’, 60’), Rácz Attila (18’), Dernovics Tamás (40’), Kozák Balázs (86’), Sajben Gábor (88’), ill. Tóth Roland (83’)

Varga László (Hunyadi): — A felkészülésben előrébb tartunk, amit a mutat az eredmény is. Bozó Tibor (Atletico): — Az ificsapattal álltunk ki mezőnyjátékossal a kapuban, a jövő héten már lesz a felállás. Elismerésem a hazaiaknak.

Népszerű

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Tizennyolcan a Hunyadi első edzésén

Sport

A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán) A fotó az Andragória – FC Gold mérkőzésen készült (Fotó: Babák Zoltán)

A pizzások szállították első győzelmüket

Sport

Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán) Boér Zsolt (k) bemutatkozik a Hunyadi játékosértekezletén (Fotó: Babák Zoltán)

Bemutatkozott a Hunyadi új edzője, Boér Zsolt

Sport

A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs) A Korona képviseletében Zvara József veszi át a felsőházi első helyért járó kupát Gunda Atillától (Fotó: Kepenyes Balázs)

Teremfoci felsőház: Korona, Liverpool, Lowland Deers

Sport

A rovatot támogatja:

Archívum

2017. március
h k s c p s v
« feb   ápr »
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect