in , ,

Megújult a Kossuth utcai óvoda udvara

Önzetlenség, jószívűség. Ugye milyen ritkán találkozunk ezekkel a jelzőkkel?

Szarvas Város Óvodái és Bölcsődéjében mi még hiszünk abban, hogy vannak segítő szándékú emberek, akik úgy gondolják, hogy szükség van 1-1 intézmény támogatására, hogy a gyermekek még jobb körülmények között, még több új, fejlesztő eszközzel felszerelt intézménybe járva élvezhessék az óvodai élet mindennapjait. És igen, léteznek ilyen emberek!

2017. január 13-án az Apropó Zenekar Szarvas Város Óvodái és Bölcsődéje Kossuth utcai óvodája részére koncertet szervezett, melynek bevételét (belépő, tombola, támogatójegy) udvari játékeszköz fejlesztésére ajánlotta fel.

Most a jó idő lehetőséget biztosított arra, hogy a felajánlott összegből megvásárolt eszközök udvarunkon történő elhelyezése, letelepítése megtörténhessen, mely nagy örömöt jelent a hozzánk járó gyermekeknek, akik mindig szívesen fogadják az újdonságot.

Évről évre törekszünk arra, hogy a gyermekek környezetét megújítsuk, valamint nyugodt légkört, biztonságos környezetet biztosítsunk a rendelkezésre álló erőforrásaink segítségével. Törekszünk arra, hogy a pályázati lehetőségeket kihasználva új eszközöket szerezzünk a gyermekeknek, biztosítva ezzel a mozgásfejlesztés széleskörű lehetőségét.

A felajánlásoknak, pályázati lehetőségeknek köszönhetően 2017-ben a Kossuth utcai óvoda udvara bővülhetett 2 fajátékkal, nagy méretű trambulinnal, az eszközök biztonságossá tételére gumitéglával.

Ezúton szeretnénk megköszönni mindazoknak a segítségét, akik hozzájárultak óvodánk udvarának megújulásához! Külön köszönetünket fejezzük ki az Apropó Zenekarnak, akik a legnagyobb részesei az eszközfejlesztésnek!

T.T.

Földesi Zoltán

Földesi: Magyarország nem ezt érdemli

Székelyesek a kunszentmártoni tarhonyafőző versenyen