Connect with us

Oktatás

Minden-Napos testnevelés

Június utolsó hetében több mint 50 benkás alsós gyermek vett részt a különféle sportokat felölelő Sporttáborban, melynek célja ötleteket adni tanulóink és szüleik számára a szabadidő hasznos eltöltéséhez, az egészséges életmódra nevelés igényének kialakítására és felhívni a figyelmet annak fontosságára a mindennapi életünkben.

A hétfői napot bemelegítésként gyalogtúrával kezdtük a gáton, majd tenisszel a sportpálya melletti pályán, birkózással a birkózó egyesületnél, sárkányhajózással a Holt – Körösön folytattuk a hetet, és végül az Erzsébet – ligetben egy gondolkodtató feladatokkal egybekötött tájékozódási versennyel és strandolással zártuk. A számháború, a labdajátékok, a kerékpártúra és a homokvárépítés sem maradt ki tevékenységeink közül. Az időjárásnak köszönhetően edzetten és szép barnára sülve fejeztük be ezt a tartalmas, jókedvvel, élményekkel teli tábort és egy hátizsáknyi ígérettel, hogy a jövő nyáron is találkozhatunk ezzel a maroknyi csapattal, akik számára a sport a nyári pihenés szerves része.

Medvegyné Gaál Eliza

Népszerű

Gyakorló „Digi-Ovi-Suli 2.0-20”

Oktatás

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva) Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva)

Nincs megállás a kajakosoknál a koronavírus ellenére sem

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Naplemente Szarvas és Szentandrás határán

Virtuális turista

A rovatot támogatja:

Archívum

2017. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect