in , ,

Feltüzelt mérkőzésen tartotta otthon a 3 pontot a Hunyadi

Rusvai Márton
Rusvai Márton

Kilenc forduló után 4 pont előnnyel vezeti a Hunyadi a tabellát, miután behúzta a negyedik helyen helyen álló Gyomaendrődi FC elleni mérkőzést is.

A szomszédvárak találkozójára a természet csodálatos díszlettel készült: Őszi színek, felhőkkel tarkított kék ég, szikrázó napsütés. A zöld gyepen is tapintható volt a feszültség, ami időnként szikrákban sült ki.

Az első gólt a 14. percben egy jobbról érkező beadásból Rusvai Márton fejelt a hosszú sarokba. A 42. percben Virág Imre érkezett szintén jobbról és adott középre, ahol a lábak erdejéből Szűcs Damján ért hozzá úgy a labdához, hogy az a hálóban kötött ki. A félidő 2–0-lal zárult.

A 68. percben Rusvai neve mellé már a második gólt jegyezhette be Fekete Zoltán játékvezető. A szentandrási csatár 10 méterről, két a labda útjába vetődő védő között lőtt Kurilla Viktor hálójába. A 78. percben szépíteni tudtak a vendégek. Egy gyenge labda elcsúszott Lovas Attila talpa alatt, amiből Kovács Tamás lőtt Légrádi Attila hálójába.

Két percre rá Rusvai meglőtte harmadik gólját is, amivel beállította a 4–1-es végeredményt.

Békésszentandrási HMSE – Gyomaendrődi FC 4–1 (2–0)

Hunyadi: Légrádi Attila – Tasi Norbert (66’ Olasz István), Szabó Máté, Borgulya János, Lovas Attila – Szűcs Damján, Bódai Nándor (77’ Nagy István), Kozák Balázs (85’ Uhljár Szabolcs), Lós István – Rusvai Márton (81’ Dernovics Tamás), Virág Imre (81’ Koppányi Péter)

Jók: Rusvai Márton, Virág Imre, Borgulya János, Szabó Máté, Bódai Nándor

Varga László (Hunyadi): Az ifisták szerezték a góljainkat ma, mert két kezdőjátékosunk, Sajben Gabi és Gulyás Ádám hiányzott. Úgy érzem, megérdemelten nyertük meg a mérkőzést. További sikert a Gyomának!

Kocsis Zsolt (GyFC): Egynek örülök, hogy ki tudtunk állni és a bajnokesélyes dolgát megnehezítettük.

A következő mérkőzést egy hét múlva szintén otthonában játssza a Hunyadi, amikor 15 órától a Békéscsabai MÁV együttesét fogadja.

Kutatók éjszakája HAKI módra: a halászattól a folyékony nitrogénig

Átadták Csabacsűd felújított iskolamosdóját