in , ,

Bóbita Alapítványi Bál huszonkettedszer

Jó dolog bálba járni, mert kicsit kiemel a hétköznapokból, feltölt és új erőt ad a további feladatokhoz. És ha mindezt ráadásul egy nemes cél érdekében tesszük, akkor dupla öröm.

2017. november 18-án a GFF Szarvasi Gyakorlóintézménye, a Szülői közösség és a BÓBITA ALAPÍTVÁNY kitett magáért, hiszen már hetekkel a bál előtt kitehette volna a „teltház” feliratot. A több, mint négyszáz fős vendégsereg idén is fergeteges hangulatot sejtetett. Visszajáró vendégek, szülők, támogatók, pártolók és persze az intézmény dolgozói töltötték meg az Árpád Szálló dísztermét. A bál fővédnöke Dr. Kozma Gábor, a Gál Ferenc Főiskola rektora volt, aki hivatalos elfoglaltsága miatt a Kar dékánján keresztül üdvözölte az intézmény támogatóit, az est résztvevőit. Dr. Lipcsei Imrét követően Babák Mihály polgármester úr, Seidl Ambrus plébános atya köszöntötte a vendégeket. Az est házigazdái Bíró Gyula intézményvezető és Dr. Benczéné Kardos Karola alapítványi elnök voltak. A műsort az intézmény Alma és Panda csoport gyermekei nyitották. Kedvenc időtöltésük a mozgás, a tánc, az éneklés. Felkészítőik: Mihály Zoltánné, Monostoriné Sándor Nelli, Demjénné Jónás Klára és Benczéné Inhoff Ildikó olyan műsort állított össze számukra, amelyben mindezeket megmutathatták. Őket követték a Szamóca csoportos gyermekek, akik Pinokkiót idézték a táncparkettre. Felkészítőjük: Szalbotné Kovács Mária és Pajafári Fruzsina. Az ők táncukat a 4. osztályosok követték, akik vidám tánccal örvendeztették meg a Bóbita Bál kedves vendégeit, amelyet Makan Zsuzsanna tánctanár és osztályfőnökük, Komlósné Szirom Anita és Júró Mária tanított be a gyerekeknek! A temperamentumos zene és tánc mindenkinek jó hangulatot teremtett! A Bóbita Bál történetében immár másodszor a 8. osztályosok is színpadra léptek, és keringővel nyitották meg a bál estélyét, ahol a szüleikkel is parkettre léphettek. Az egész estét betöltő jó hangulatról az Apropó Zenekar gondoskodott. Vacsora után újabb meglepetés érkezett, Szülők és hallgatók léptek a színpadra és táncukkal megalapozták az est fergeteges hangulatát és a hajnalig tartó mulatozást. Éjfél után pihenésképpen tombolasorsolás következett, ahol több mint 400-an izgulhattunk az értékes nyereménytárgyakért. A jótékonyság mellett a felhőtlen szórakozás és a közösségformálás is jelen volt, erősen érezhető az összetartás a pedagógusok és a szülők között, ami nagyban hozzájárult a bál sikeréhez is.

Szeretnék ezúton is köszönetet mondani minden kedves szülőnek, támogatónak, az intézmény dolgozóinak, hogy az alapítvány sikeres működéséhez és a bál megszervezéséhez anyagi, tárgyi segítséget nyújtottak! A bál teljes bevételét a Gyakorlóintézménybe járó gyermekek javára fordítjuk!

Dr. Benczéné Kardos Karola
Bóbita Alapítvány kuratóriumi elnök

Jamina elleni győzelemmel melegítettünk a kupamérkőzésre

Polák Ferenc (b), Varga Viktor és Novai Gábor (j)

Aki megvalósítja darabálmait – Varga Viktor rendező