in , ,

Élménybeszámoló a III. KÖD Mix röplabdatornáról

20 csapat nevezett a november 25-én megrendezett kecskeméti III. KÖD Mix röplabdatornára. A verseny 3 pályán zajlott, 4 db 5 csapatos csoport lett sorsolva majd a csoporton belül mindenki mindenkivel játszott 15 perces meccseket.

A csoporton belül a házigazdák (KÖD) jelentették a legnagyobb feladatot, de sikerült hamar jó néhány pontot szerezni és ezt a különbséget tudtuk tartani a meccs végéig. Veretlenül csoport elsőként egy másik csoport második helyezettjével játszottunk a 4-be jutásért. Ezt a mérkőzést 10 pont különbséggel nyertük.

Az 1-4-ben 3 meccset játszottunk. Elsőnek egy régi ellenfelünkkel küzdöttünk, a SIX-TEAM-mel, Sajnos ezt a mérkőzést 2 ponttal elveszítettük. A második mérkőzést egy eddig még ismeretlen csapat ellen játszottuk, viszont hamar megtaláltuk a gyenge pontjukat így 5 pont különbséggel meg is nyertük. A nap utolsó meccsét ismét a KÖD csapat ellen játszottuk, akik az 1-4-ben még nem kaptak ki. Ekkor már látszott, hogy ha nem nyerünk akkor harmadikok vagyunk, ha 1-2 ponttal nyerünk akkor a körbeverés miatt másodikok, ha pedig legalább 3 pont különbséggel nyerünk, akkor elsők. Az utolsó meccsen megtaláltuk az ellenfél hibáiban a kínálkozó lehetőségeket, amit rögtön ki is használtunk, bizonyítja ezt az is, hogy 10 pont különbséggel nyertünk az októberi Szarvasi Mix-kupa 1. helyezett csapata ellen. Így a nap folyamán magunk mögé kényszerítettünk számos olyan csapatot, ahol igazolt NB1-es játékos is játszott.

Csapatnév: Szarvashiba
Csoportkép balról jobbra: Bazsó Kitti, Takács Judit, Pecsenye Rita, Demcsák Dávid, Kiri Bence, Szerb Milán

Különdíj: A legtechnikásabb női játékos – Bazsó Kitti

Szerb Milán

Polák Ferenc (b), Varga Viktor és Novai Gábor (j)

Aki megvalósítja darabálmait – Varga Viktor rendező

Zsinórban tíz győzelem