in , ,

Jégkorong a Farkasbarlangban

A Dél-Alföldi Jégkorong Fesztivál következő állomása Békéscsabán volt a hétvégén, amit a Csabai Farkasok Jégkorong Egyesület szervezett meg.

A program két részből állt, az első felében nyilvános edzés volt 2×1 órában, majd a második részben egy 4 csapatos mini torna következett.

Első mérkőzésünk a hazai Csabai Farkasok ellen volt, amit nagyon vártak a mieink, mert az eddigi tornákon még nem sikerült ellenük játszani. Nagy elánnal kezdődött a mérkőzés mindkét oldalról, a hazaiaknak sikerült elhúzniuk két góllal, míg rendezni tudtuk sorainkat. A második félidőben taktikailag és fizikálisan is felőröltük a farkasokat és sima győzelmet arattunk.

Második mérkőzésünket a szegediek ellen játszottuk, akikkel eddig minden tornán találkoztunk és tudtuk, hogy egy nagyon erős csapat. A szokásokhoz híven egy kőkemény csatát láthatott a közönség, ahol meg kellett hajolnunk a nagyobb tudás előtt, de így is mi tudtuk a tornán legjobban megközelíteni őket.

Utolsó mérkőzésünk a makóiakkal volt, amire az előző összecsapás felfűtött hangulatát át tudtuk menteni és esélyt sem hagyva ellenfelünknek magabiztos játékkal megnyertük a találkozót.

Gratulálunk a csapatnak a sikeres szerepléshez.

A Szarvasi Jégkorong SE tagjai: Kepenyes-Darida Zoé; Patay Panna; Opavszki Lara; Domján Anna; Kohut Villő; Petrovics Soma; Czigléczki Barnabás, Csengődi Keve; Molnár Örs; Madács Ákos

Eredmények:
Szarvasi Jégkorong SE – Csabai Farkasok 11:5
Szarvasi Jégkorong SE – Szeged 1:7
Szarvasi Jégkorong SE – Makó 7:1

Kohut Pál edző

Tájékoztató kéményseprőipari szolgáltatás lakossági igénylésről

Újabb téli rege a természetről