in , ,

Fergeteges lufi keresésnek adott helyet a Gyakorlóóvoda udvara

Tárt kapukkal várta minden leendő kisóvodását és az érdeklődőket 2018. április 14-én –szombaton- délelőtt, a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorlóóvodája. Az immár hatodik alkalommal megrendezett játszóháznak a Gyakorlóóvoda játszóudvara adott helyet, melyet erre az alkalomra színes lufik tettek még színesebbé.

A gyönyörű napsütésben szép számmal látogattak el családjukkal a leendő ovisok és érdeklődők, ahol a különböző asztali játékok mellett kipróbálták a kormányozható kisautókat és felfedezték az óvoda játszóterét. A hinták, mászókák és csúszdák mellett a kicsik körében a homokozó bizonyult a legnépszerűbbnek. Minden gyermek örömmel ropogtatta a finom nasit, majd segítettek Bogyónak és Babócának megtalálni az elrejtett lufikat. A lufi kereső játék után igazi „fesztiváli” hangulat alakult ki.

Az önfeledt játék és mozgás után, megtekinthették csoportszobáikat az óvónénik vezetésével.

A jó hangulatú délelőtt után kellemesen elfáradva indultak haza a gyermekek szüleikkel, akiket sok szeretettel várunk 2018. április 23-24-én 7:00–17:00-ig meghirdetett óvodai beiratkozáson (Szarvas, Szabadság u. 6-8 A lépcsőház, igazgatóság) és azt kövezően szeptemberben a GFF Szarvasi Gyakorlóintézményének óvodájában.

Dr. Budai Viktória óvodapedagógus

Totális összeomlás Méhkeréken

Isten éltessen, 688 éves Békésszentandrás!