Connect with us

Közérdekű

Egészségfejlesztési Iroda kezdte meg működését a szarvasi szakrendelőben

dav

E hónap elejétől kezdte meg működését a Szarvasi Szakorvosi Egészségügyi Szolgáltató Kft. keretein belül a Szarvasi Egészségfejlesztési Iroda. A programsorozat elsődleges célja, hogy – együttműködve az egészségügyi ellátórendszer hagyományos szereplőivel – hangsúlyozza és támogassa a megelőzést, mint legfontosabb egészségmegőrző módszert.

Az elsődleges, átfogó cél megvalósulása érdekében el szeretnénk érni, hogy javuljon a lakosság egészségi állapota, növekedjen a születéskor várható élettartam és az egészségben eltöltött életévek száma. A tevékenységünk járuljon hozzá a helyi (nem kizárólag egészségügyben tevékenykedő) szereplők, szervezetek együttműködésének kialakításához, az egyes résztvevők hálózatban történő működéséhez. Közös erőfeszítésünk eredményeként növekedjen a lakosság egészségtudatosságának, egészségkultúrájának szintje. Növekedjen a járás lakosságának a saját egészsége iránti egyéni felelőssége. Helyi közösségek szervezésével és fenntartásával változatos teret nyújtsunk a lakosság különböző rétegeinek, hogy az egészség megőrzés mellett inspiráló közösségi élményhez jussanak, erősödjenek meg a járásban a olyan kis közösségek, amelyek számára az egészség fontos érték.

Népszerű

Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán) Nagy Róbert , Lakatos Viktória, Lévai Attila (Fotó: Babák Zoltán)

A szeretet arcai versben, prózában és dalban

Színház

Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán) Bohóc szórakoztatja a Szarvasi Vízi Színház közönségét (Fotó: Babák Zoltán)

Csodálatos cirkusz

Színház

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Hétfőtől fokozatosan visszaállnak a régi kerékvágásba szakrendelések

Egészségügy

A rovatot támogatja:

Archívum

2018. július
h k s c p s v
« jún   aug »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect