in , ,

Nyögvenyelős mérkőzésen tartottak 3 pontot Szentandráson

Könnyebb mérkőzésre számítottunk mint amilyen Okány ellen volt, de a sors fintora az ellenkezőjét hozta, foglalta össze Virág Imre a mérkőzés után.

A Hunyadi végig egykapuzott, miközben az ellenfél kapusát, Dobozi Bélát naggyá tették. A 27. percben a vendégektől kiállították Benedek Mihályt, de alig nyolc percre rá –egy szentandrási szögletet követően– Kovács László góljával mégis a békésiek szerezték meg a vezetést.

A szünetben fejeben rendbe tették fejükben a dolgot, hogy minél hamarabb gólt kell szerezniük, de nem játszhatnak görcsösen.

A módszer működött. A 48. percben egy hazai szögletet követő kavarodásból Gulyás Ádám egyenlített, majd folytatódott az egykapuzás.

A 60. percben Kozák Balázstól indult egy támadás a jobb szélen. Kozáktól Bódai Nándor kapta meg, aki visszaküldte a feladónak, aki így egy védővel és a kapussal állt már csak szemben. Megcsinálta a cselt és laposan a sarokba lőtt.

Békésszentandrási HMSE – Békési FC 2–1 (0–1)

Hunyadi: Szabó Zoltán – Kozák Balázs, Szabó Máté, Olasz István, Tasi Norbert – Sajben Gábor (82′ Kiss Tibor), Kiss Mátyás, Pásztor Dávid (46′ Tasi Kristóf) – Bódai Nándor (75′ Uhljár Szabolcs), Gulyás Ádám, Lós Istvàn Csere: Babák Zoltán, Yetik Deniz, Virág Imre
Edző: Varga László

Jók: Kozák Balázs, Kiss Mátyás, Lós István és Kiss Tibor

Virág Imre: Számtalan helyzetünk volt, de sajnos a kapu előtt nem jött össze semmi, így nyögvenyelős 3 pontot szeretünk, ami annál is értékesebb, mert három csapat is botlott, a MÁV és Okány kikapott, Doboz döntetlent játszott.

Fotók: Keller Dávid

Több száz pillangó röppent fel Tóth Róbert megmentéséért

Tanévnyitó a Székelyben