Connect with us

Sport

Száva Flórián: A csapatépítés hosszú folyamat

Az elmúlt heti váratlan kelebiai fiaskó után hazai pályán is vereséget szenvedett a Szarvasi NKK NB II-es női kézilabdacsapata. Száva Flórián alakulata az ősi megyei rivális, csorvásiakkal szemben maradt alul a pontvadászat hétvégi harmadik fordulóban, ezzel a tabellán visszacsúszott a mezőny második felébe.

Szarvasi NKK–Csorvási SK 27–32 (14–15)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 80 néző. V.: Dáné Rita, Komáromi Tünde Éva. Szarvas: Juhos – Kovács B. 8, Molnár M. 3, Kiszel, Domokos 5, Raffai-Such 6 (2), Milyó 3. Csere: Jani, Kasik (kapusok), Ábrahám, Óvári, Olasz, Bagi, Molnár K. 2, Trnyik. Edző: Száva Flórián. A Csorvás legjobb góldobói: Sajben 10 (1), Mitykó 8, Kurucz 7 (4). Kiállítások: 8, ill. 2 perc. Hétméteresek: 3/2, ill. 5/5.

Villámrajtot vettek a vendégek, az első három támadásból elhúztak három góllal, majd az 5. percben már 1–5 volt az állás. A folytatásban felváltva estek a gólok, a szünetre minimális csorvási előnnyel vonultak a csapatok. A második játékrész is vendég találattal indult. A hazaiak védekezése nem lett stabilabb, és támadásban sem jöttek be a lövések. Gyakran a kapufa hárított, vagy a kapus helyezkedett jól. A Körös-partiak futottak az eredmény után és sokat hibáztak, amit a csorvásiak gólokkal toroltak meg. Az elbizonytalanodó szarvasiak ellen ilyen arányban is megérdemelt vendéggyőzelem született. A találkozó csak nevében volt megyei rangadó. Az NKK legközelebb október 13-án Újkígyóson vendégszerepel.

Száva Flórián: – Rengeteget hibáztunk, a csapatépítés hosszú folyamat.

Ifjúságiak: Szarvasi NKK–Csorvási SK 27–32 (14–15)

Ny. M.

Népszerű

A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán) A szakorvosi rendelők bejárata (Fotó: Babák Zoltán)

Tájékoztató a szakrendelésekről – 2020. május 15.

Egészségügy

Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán) Csányi Sándor és Dankó Béla az MLSZ Szarvason március 12-én tartott ülésén (Fotó: Babák Zoltán)

Dankó Béla újabb öt évre az MLSZ elnökségének tagja

Sport

Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva) Kós Benedek, Nyerges Áron, Nyerges Attila és Opavszky Márk (Fotó: Hegedűs Éva)

Nincs megállás a kajakosoknál a koronavírus ellenére sem

Sport

Fotó: Babák Zoltán Fotó: Babák Zoltán

Naplemente Szarvas és Szentandrás határán

Virtuális turista

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect