in , ,

Papírforma győzelem Gyomaendrőd ellen

Október vége után rendeztek ismét fordulót az NB II-es női kézilabda-bajnokságban. A szarvasi hölgykoszorú hazai pályán fogadta és az előzetes papírformának megfelelve győzte le gyomaendrődieket. Bár a lányok játékába sok hiba vegyült, így sem volt veszélyben a meccs.
Szarvasi NKK–Gyomaendrődi NKSE 35–26 (18–12)

NB II-es női kézilabda-mérkőzés. Szarvas, 100 néző. Vezette: Oláh Edit, Szikszay Judit. Szarvas: Juhos – Molnár V., Kiszel, RAFFAI-SUCH 12 (5), Milyó 1, Molnár M. 1, KOVÁCS B. 6. Csere: KASIK, Jani J. (kapusok), Ábrahám, Bagi 2, ÓVÁRI 8, DOMOKOS 5, Trnyik A., Olasz, Tasgyik. Edző: Száva Flórián. A Gyomaendrőd legjobb góldobói: Farkasinszki M. 5, Farkasinszki Z. 5 (2), Dinya 4, Baráth 4. Kiállítások: 10, ill. 10 perc. Hétméteresek: 5/5, ill. 5/2.

A 10. percig szorosan alakult a meccs (5–5), ám ekkor az emberelőnybe kerülő hazaiak elhúztak három góllal. A vendégeket az időkérés sem tudta átlendíteni a holtponton, így a szünetre jelentős hazai előnnyel térhettek a csapatok. A második félidő sokban hasonlított, hiszen egy darabig felváltva estek a gólok, azután viszont egyre nőtt a különbség a vendéglátók javára (49. perc: 31–21). A gyomaendrődiek több védekezési formációt is kipróbáltak, de csak tízen belülre tudtak kerülni a végén.

Száva Flórián: – Megérdemelten nyertünk, bár a második félidőben a helyzetkihasználásunk sok kívánni valót hagyott maga után.

Ny. M.

Jónás Gabriella

A Fekete Péter Mme. Lefebre szerepében Jónás Gabriella

Megújult energetikailag a békésszentandrási Polgármesteri Hivatal