in , ,

Bóbita, bóbita táncol huszonharmadjára

2018. november 17-én a Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorlóintézménye, a Szülői Közösség és a Bóbita Alapítvány visszajáró vendégekkel, szülőkkel, támogatókkal, pártolókkal és persze az intézmény dolgozóival, a fellépésre készülő legkisebb bálozókkal töltötték meg az Árpád Szálló dísztermét. A bál fővédnöke Ft. Dr. Kozma Gábor, a Gál Ferenc Főiskola rektora, főiskolai tanár volt, aki hivatalos elfoglaltsága miatt a pedagógusképző kar dékánján keresztül üdvözölte az est résztvevőit. Dr. Lipcsei Imre dékánt követően Babák Mihály polgármester úr köszöntötte a résztvevőket, és köszönte meg az intézmény támogatását. Bíró Gyula igazgató, főiskolai mestertanár azt a bizalmat köszönte meg a résztvevőknek és a Gyakorló minden szülőjének, partnerének, támogatójának, hogy hittek a közös sikerben, hogy tettek a közös sikerért. Azt a bizalmat, amivel megajándékozták a Gyakorlót és legféltettebb kincsüket bízták az intézményre. A Gyakorló sikere sok ember együttes munkájának sikere; fenntartó, szülők, munkatársak, alapítvány… Az intézményvezető köszönetet mondott az alapítvány elnökének, és támogatóknak; Babák Mihály polgármesternek, Földesi Zoltán főtanácsnoknak, Dr. Kozma Gábor rektornak, Dr. Lipcsei Imre dékánnak, Dr. Fest Sarolta dékánhelyettesnek, Butora Sára gazdasági vezetőnek, Dr. Benczéné Kardos Karola alapítvány vezetőnek, Csipainé Kituljak Ritának, Csatai Jánosnak, és Mucha György szülőknek. Az est másik házigazdája Dr. Benczéné Kardos Karola megköszönte az idei összefogást is, és köszönetképp ajándékokat adott át. Butora Sára gazdasági vezető, a fenntartó Gál Ferenc Főiskola meglepetéseként két laptopot ajándékozott a Gyakorlóintézménynek, mindennapi munkájuk támogatásaként.

Ft. Seidl Ambrus plébános atya pohárköszöntéssel tisztelte meg a vendégsereget.

Az est műsorát a Gyakorlóintézmény Cseresznye és Panda csoport nagycsoportos gyermekei nyitották vidám, színes műsorukkal, fergeteges hangulatot varázsoltak a bálterembe. Felkészítőik: Demjénné Jónás Klára, Benczéné Inhoff Ildikó, Gyekiczki Istvánné és Hárskúti Evelin szakvezető óvodapedagógusok. A negyedik osztályosok, akik Shrek vidám színpadi táncával örvendeztették meg a Bóbita Bál kedves vendégeit, igazi showt és mesejátékot teremtettek a színpadon. Műsorukat Darida Ildikó tánctanár és osztályfőnökük, Aszódi Márta és Monostoriné Sándor Nelli tanították be a gyerekeknek. A temperamentumos zene és tánc mindenkinek jó hangulatot teremtett, fergeteges taps volt a jutalom. A Bóbita Bál történetében harmadszor a nyolcadik osztályosok is színpadra léptek, és keringővel nyitották meg a bál estélyét, ahol zárásként a szüleiknek köszönetképpen, táncra kérték fel őket. Az egész estét betöltő jó hangulatról az Apropó Zenekar gondoskodott. Vacsora után újabb meglepetés érkezett, szülők és főiskolai hallgatók léptek a színpadra és „retro-kort” idéző táncukkal megalapozták az est oldott hangulatát és a hajnalig tartó mulatozást.  Éjfél után pihenésképpen tombolasorsolás következett, ahol értékes nyereménytárgyakért izgulhattak a báli résztvevők. A jótékonyság mellett a felhőtlen szórakozás és a közösségformálás is jelen volt az esten, és erősen érezhető az összetartás a pedagógusok és a szülők között, ami nagyban hozzájárult a bál idei sikeréhez is. A Bóbita Bál szervezésében megmutatkozott a gyakorlóintézményben dolgozók, a szülők, és a kuratóriumi tagok szoros együttműködése az intézménybe járó gyermekek érdekében.

Szeretnék ezúton is köszönetet mondani minden kedves szülőnek, támogatónak, fellépőnek, segítőnek, a pedagógusképző kar hallgatóinak, a Gyakorlóintézmény dolgozóinak, fenntartójának, hogy az alapítvány sikeres működéséhez és a bál megszervezéséhez anyagi, tárgyi segítséget nyújtottak. A bál teljes bevételét a Gyakorlóintézménybe járó gyermekek javára fordítjuk!

V.Zs.

Podani Milán (j2)

Podani Milán Divízió 1-ben az idén már dobogóra állhatott

Szarvason tartotta regionális polgármesteri fórumát a TÖOSZ