in , ,

Felturbózott kabaréval búcsúztak a Cervinusosok 2018-tól

Polák Ferenc és Szemerédi Bernadett (Fotó: Babák Botond)0
Polák Ferenc és Szemerédi Bernadett (Fotó: Babák Botond)

A Cervinus Teátrum az elmúlt évhez hasonlóan Kabaréval búcsúzott közönségétől. A zsúfolásig megtöltött nézőtér majdhogynem kicsinek bizonyult a kíváncsi nézőknek. A műsort ezúttal is Dósa Zsuzsa a Cervinus Teátrum művészeti igazgatója állította össze és rendezte. Az összeállítás az előző évire alapult, hiszen a sikeresebb jeleneteket megtartotta, azonban kicsit felturbózta, frissítette a jeleneteket és az elhangzott dalokat.

A profi színészcsapat önfeledten játszott, énekelt. A színművészek brillíroztak. Dósa Zsuzsa apró szerepekben volt nagyszerű. Rövidke jeleneiben más-más arcot mutatott meg a ragyogó vezető és színésznő. Szemerédi Bernadett káprázatos sokszínűségét láthattuk jeleneteiben, dalaiban, csibészes mosollyal a szemében. Bardon Ivett kedves mosolya nagyon jó színésznőt rejt, aki színészi játékában egyre jobban kiteljesedik. Varga Viktort nagyon jó a színpadon látni, hiszen kiváló színész is. Különleges alkalom, különleges élmény, amikor játszik. Nádházy Péter derűs mosolyával, tökéletes játékával, hangjával bűvölte el a nézőket. Timkó János elsősorban drámai szerepeket alakít bravúrosan, pedig van humoros oldala is. A „Nászéjszaka” című jelentben láthatólag élvezte szerepét, hiszen egy tehetséges színművész számára nincsen lehetetlen. Polák Ferencnek nem lehet olyan szerepet adni, amiben ne lenne rendkívüli. A fiatal színművész különösen Sopánka szerepében volt virtuóz. Ragány Misa színészi játéka nagyszerű, a pontosság, a precíz megoldások mestere.

Minden színművész – mint mindig – maximális teljesítményt nyújtott a színpadon, mert minden jelző, amit leírtam minden színművészre igaz, hiszen mindannyian ragyogó, tehetséges művészek, a sokszínűség, a tökéletesség, a tehetség, a bravúros játék mindenki sajátja. Mindannyian rendkívüliek, játékuk mindig virtuóz. A pontosság, a maximalizmus is minden Cervinusos színművész sajátja. Hangjuk csodálatos, de ezek természetes tulajdonságok a Cervinus Teátrum színművészeinél, akik ezzel az előadással kívántak Boldog Új Évet közönségüknek.

A Newjság és a magam nevében Boldog, Sikeres Új Évet kívánok a Cervinus Teátrum minden színművészének, vezetőiknek, a háttérben dolgozóknak és a Newjság minden olvasójának!

Galambos Edit

A fotókat Babák Botond készítette.

0

Rekordszámú résztvevő a szilveszteri futáson

Fotó: Babák Bence0

Évbúcsúztató koncert – meglepetésekkel