in , ,

Nagy érdeklődéssel zárult az Educatio kiállítás

0

A Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kara („Mezgé”) szenzációs három napot zárt az egyetem társkaraival együtt az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, Budapesten. Fantasztikus hangulat, jó szervezés, megannyi érdeklődő mind az agrár-, mind a gazdasági szakok iránt.

Az Educatio sokak számára az első randevú az egyetemek világával. Itt találkoznak először egyetemi tanárokkal, dékánokkal, rektorokkal, a tudományos élet prominenseivel, de akár az első tetőtől talpig egyetemi hallgatókkal is. A Szent István Egyetem standján mindez sokszorozódik, hiszen nyolc kar – négy budapesti, három gödöllői és a szarvasi kar – képviselői állták a sarat csütörtöktől szombatig a fővárosban, a Hungexpo területén.

Jégkása és feketekávé, alma és szőlő, kémcsőbe töltött egy nyeletni vörösbor is várta az ínyenceket, s persze apró ajándékok, amelyek akár kabalákká is válhatnak a sikeres felvételi után.

Hallgatók osztották meg kedvező tapasztalataikat az egyetem világáról, a tanulmányokról, a bulikról, a kollégiumokról, a közösségi életről Budapesttől Gödöllőn át Szarvasig.

A felvételizők számára a személyes találkozás és a tájékozódás lehetősége még nem zárult le: a szarvasi kar a Szent István Egyetemmel és a Rádió1-gyel karöltve 2019. január 29-én 10 órától Nyílt Napot szervez, ahová mindenkit örömmel várnak.

MKM

Fotó: Keller Dávid

Megkezdődött a rájátszás a teremfoci-bajnokságban

Nyerges Attila edző emeli versenyzőjét, a kétszeres ifjúsági világbajnok Kós Bendeket (Fotó: kajakkenusport.hu)

Kiemelkedő évet zárt az utánpótlás