Connect with us

Oktatás

Nagy érdeklődéssel zárult az Educatio kiállítás

A Szent István Egyetem Agrár- és Gazdaságtudományi Kara („Mezgé”) szenzációs három napot zárt az egyetem társkaraival együtt az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon, Budapesten. Fantasztikus hangulat, jó szervezés, megannyi érdeklődő mind az agrár-, mind a gazdasági szakok iránt.

Az Educatio sokak számára az első randevú az egyetemek világával. Itt találkoznak először egyetemi tanárokkal, dékánokkal, rektorokkal, a tudományos élet prominenseivel, de akár az első tetőtől talpig egyetemi hallgatókkal is. A Szent István Egyetem standján mindez sokszorozódik, hiszen nyolc kar – négy budapesti, három gödöllői és a szarvasi kar – képviselői állták a sarat csütörtöktől szombatig a fővárosban, a Hungexpo területén.

Jégkása és feketekávé, alma és szőlő, kémcsőbe töltött egy nyeletni vörösbor is várta az ínyenceket, s persze apró ajándékok, amelyek akár kabalákká is válhatnak a sikeres felvételi után.

Hallgatók osztották meg kedvező tapasztalataikat az egyetem világáról, a tanulmányokról, a bulikról, a kollégiumokról, a közösségi életről Budapesttől Gödöllőn át Szarvasig.

A felvételizők számára a személyes találkozás és a tájékozódás lehetősége még nem zárult le: a szarvasi kar a Szent István Egyetemmel és a Rádió1-gyel karöltve 2019. január 29-én 10 órától Nyílt Napot szervez, ahová mindenkit örömmel várnak.

MKM

Népszerű

Németh Gabriella és Balázs Csongor (Fotó: Babák Zoltán) Németh Gabriella és Balázs Csongor (Fotó: Babák Zoltán)

A szépség és a szeretet a színpadon

Színház

Nyári saláta (Fotó: Gallicoop Instagram) Nyári saláta (Fotó: Gallicoop Instagram)

Gyümölcsök, saláta, és szaftos pulykamellcsíkok narancsos majonézes öntettel?!?!

Ajánlatunk hétvégére

Rohony Márk (Andragória, pirosban), nyomában Pásztor Dáviddal (Liverpool) (Fotó: Babák Zoltán) Rohony Márk (Andragória, pirosban), nyomában Pásztor Dáviddal (Liverpool) (Fotó: Babák Zoltán)

Beütött a vakáció a teremfoci-bajnokságban is

Sport

Fotó: Kepenyes Balázs Fotó: Kepenyes Balázs

Teltházat vonzott a Csík zenekar koncertje

Koncert

A rovatot támogatja:

Archívum

2019. január
h k s c p s v
« dec   feb »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect