in , ,

Mozgalmas hétvége a jégen

Fotó: Babák Bence0
Fotó: Babák Bence

Szombaton az U10-es csapatunk Szegeden kezdte meg a csoportmérkőzéseit egy nyolc csapatos tornán. Három mérkőzést játszottunk a Kesi Solymok (Kecskemét) és a Szegedi Vízmű 1-2-es csapata ellen.

A kicsiknek ez volt az első megmérettetése, látszott is az elején nagyon meg voltak illetődve, de a torna végére sikerült felvenni a ritmust a többi csapattal. Mindenki a maximumát nyújtotta és rengeteg pozitív élménnyel távozott Szegedről.

Február 23-án Szarvason lesz a következő megmérettetés, minden érdeklődőt és szurkolót várunk.

A Szarvasi Jégkorong SE U10 tagjai:

Kapus: Patay István
1.     sor: Patay Sára; Patay Panna; Lestyan Sára
2.     sor: Petrovics Kató; Bánfi Anna; Kepenyes-Darida Zóra
3.     sor: Csengődi Péter Keve; Naumann Fábián; Kozák Viktor

Az U12-es csapatunknak hazai jégen kellett bizonyítania a helyi szurkolóknak, hogy nem csak csúszkálni járnak ki a pályára.

A tornára a Csabi Farkasok (Békéscsaba), Marosi Pengék (Makó) és a Szabolcsi Sólymok (Nyíregyháza) voltak kiírva. A csabaiakkal a szokásos gyors hokit játszottuk, sikerült is az első félidőben sok gólt szereznünk, de a második félidőre kiegyenlítődött a játék. A makóiak erőhokiját sokáig bírtuk, de sajnos a kedvezőtlen sorsolás miatt (egymásután két játék) kicsit elfáradtunk, így több gólt is szereztek a végén. Az utolsó mérkőzést a Szabolcsi Sólymok ellen vívtuk, akik ezen a hétvégén mindenkinél jobbnak bizonyultak.

Nem tudom, hogy a hazai pálya vagy a jeges edzések miatt, de most lőttük ebben a szezonban a legtöbb gólt. Gratulálok a csapatnak a fejlődéshez.

A Szarvasi Jégkorong SE U10 tagjai:

Kapus: Petrovics Soma
1.     sor: Kepenyes-Darida Zoé; Opavszki Lara; Kohut Villő
2.     sor: Csengődi Péter Keve; Csícsely Sára; Patay Panna
3.     sor: Tóth Iringó; Bánfi Péter; Petrovics Kató

Kohut Pál edző

Fotó: Babák Bence / Kohut Pál

0

Kisebb birkózóinknak is megkezdődött a szezon

Nyerges Áron, Kós Benedek, Podani Milán, Nyergesné Janurik Éva (Nyerges Aliz édesanyja), Török Luca és Kovács Zsanett (Fotó: Babák Zoltán)

Nyerges Aliz és Kós Benedek a 2018-as év legjobbja