in , ,

Kettőről nem tudott fordítani a Hunyadi

0

Nem úgy kezdte a mérkőzést a Hunyadi a Sarkadi Kinizsi LE ellen, hogy szerették volna.

Az első percben kapott gólt egy bal szélen elkövetett egyéni hiba előzte meg, amiből a sarkadiak gyorsan kapura törtek. A hátul játszó Virág Imre Patkás Dániel labdájába becsúszva próbált menteni, de az megpattant a lábán, és a kapus Szabó Zoltán felett hálóban kötött ki (0-1)

Az elkövetkezendő tíz percben a hazaiak alig-alig tudták a labdát megtartani. A vendégek a hazaiak zavarodottságát kihasználva ki is harcoltak vagy négy szögletet, de szerencsére egyikből sem kaptak újabb gólt.

A 23. percben Szabó kapujától mintegy 30 méterre kezezés miatt szabadrúgást ítélt György Balázs. A vendégek beívelték a kapu elé, hazaiak meg lemaradtak az embereikről. Szabó még hárítani tudott, de a kifelé tartó labda Csatári József elé került, aki befejelte a hálóba.

A félidőben még Sajben Gábornak akadt egy helyzete, amit melléfejelt, illetve Gulyás Ádám és Lós István összjátékából kialakított ziccert utóbbi elhibázta.

A szünet után nyomott a Hunyadi, de eredménytelenül. Ugyan a tizenhatoson belül a sarkadi védelem felvágta Gulyást, de György Balázs nem ítélt büntetőt. Ezen kívül helyzetet is alig-alig sikerült kialakítani, de aztán a rendes játékidő legvégén az időközben előretolt Kozák Balázs fejjel szépíteni tudott (90′, 1–2).

Békésszentandrási HMSE – Sarkadi Kinizsi LE 1–2 (0–2)

Hunyadi: Szabó Zoltán – Kozák Balázs, Virág Imre, Olasz István, Kiss Péter János (46′ Szűcs Damján) – Dernovics Tamás (62′ Pásztor Dávid), Lós István, Tasi Norbert, Tasi Kristóf (57′ Romhányi Roland)- Gulyás Ádám, Sajben Gábor
Csere: Wéber Csaba, Kiss Tibor
Edző: Székely László
Jók: Tasi Norbert, Virág Imre, Lós István

0

Mi lesz veletek, régi gyümölcsfák?

Deák György (Fotó: Hegedűs Éva)0

Lúdas Matyi volt a siratói farsang sztárvendége