Connect with us

Oktatás

Szarvasi sakkozó is bejutott a miskolci egyéni döntőbe

Március 22-24-e között rendezték meg Szombathelyen a Diák Sakkolimpia országos döntőjét. Hat korosztályban korosztályonként a 19 megyebajnok és 5 csapat Budapestről illetve Pest megyéből jutott be. Esetenként a Magyar Sakkszövetség még bejuttathatott meghívott csapatokat. A lányok 24-es csoportjából 12 rendelkezett versenyzőkkel, volt ahol az első táblán FIDE-mester játszott. Az első napi 6. hely után a végére a lányok a 16.helyet szerezték meg, mellyel elégedettek lehetünk. Plentri Panna második táblán elért első napi 100%-os teljesítménye után kérelmet adtunk be az egyéni diákolimpiára, melyet elfogadtak, így hetedik lányként ott lehet a miskolci egyéni döntőn.

A bevezetőképen a lányok Nagyhalász csapatával játszanak. Bal oldalon az első táblán a FIDE–mester kislány Lestyán–Goda Vandával játszik. A szarvasiak nyertek 2-1-re. A csapat tagjai voltak: Lestyán-Goda Vanda, Koszkócsák Dzsenifer, Plentri Panna, Pósa Réka.

Patkó Lajos

Népszerű

Pentaller Attila református lelkipásztor és Lázár Zsolt evangélikus esperes (Fotó: Babák Zoltán) Pentaller Attila református lelkipásztor és Lázár Zsolt evangélikus esperes (Fotó: Babák Zoltán)

Trianon100: Ökumenikus istentiszteleten emlékeztek a szarvasiak

Szarvas

Fotó: Zentai Péter Fotó: Zentai Péter

Videokonferencia a Nemzeti Összetartozás Éve jegyében

Békés megye

Fotó: Bődi Eti Fotó: Bődi Eti

Trianon 100 – a Nemzeti Összetartozás Napja Békésszentandráson

Békésszentandrás

Új egyeteme van Szarvasnak, a Gál Ferenc Egyetem

Oktatás

A rovatot támogatja:

Archívum

Kategóriák

Friss

Hirdetés

Connect