in , ,

Nagy csatákkal zárult a Fakupa idei versenysorozata

0

Tegnap, szombaton, lezárult a Fakupa 2018-2019 vegyes röplabda hatfordulós versenysorozata. Az utolsó napon is nagy csaták zajlottak a csapatok között, amik különösen az összetett végeredmény 2. helyéért zajlottak, mivel három csapatnak is meg volt az esélye az ezüst érmet megszerezni. A Libalapos képes volt ezen a napon megtörni a Szarvasvadász egyeduralmát, a forduló első helyén zártak, így az összetett végeredményben ők birtokolhatták az ezüstérmet. A Vidámnyerőknek elúszott a matematikai esélye az összetettbeli 3. helyért folytatott harcban. Sajnálatos, hogy ehhez még hozzájárult egy sérülés is. A Csipet Csapat a szombati napon csak a 4. helyen tudott végezni, de az eddigi jobb helyezéseiknek köszönhetően az összetett versenyben ők lettek a bronzérmesek. Az előző öt fordulóban hibátlanul teljesítő Szarvasvadászokat már nem lehetett utol érni az összetett pontversenyben, mivel a maximális szerezhető 120 pontból csak 5 pontot veszítettek a hat versenynap során. Az ünnepélyes eredményhirdetésre a Galéria Grill étteremben került sor, melyen méltóképpen megünnepeltük a Fakupa 2018-2019 versenysorozatát.

Az utolsó forduló végeredménye:
1. Libalapos (Konstantinovics Lili, Medvegy Rebeka, Lizon Loretta, Németh Judit, Gál Patrik, Földi Zsolt, Nagy Béla, Szín Bence)
2. Szarvasvadász
3. Vidámnyerők
4. Csipet Csapat

A hat forduló végeredménye.
1. Szarvasvadász – 115 pont (Kugyela Szabina, Mester Zsófia, Szekeres Daniella, Takács Judit, Farkas-Gergely Arnold Zoltán, Áchim Tamás, Demcsák Dávid, Szerb Milán)
2. Libalapos – 85 pont
3. Csipet Csapat – 74 pont
4. Vidámnyerők – 68 pont
5. Kacsadombos – 24 pont

A galéria képein:
1. kép: Röplabdások a záróbulin
2. kép: Szarvasvadász
3. kép: Libalapos
4. kép: Csipet Csapat

Szerb Milán – Szarvasi Röplabdások Baráti Köre Sport Egyesület

0

Föld napja virágot fakaszt a Gyakorlóban

Négymilliárd fényévre látott el egy magyar asztrofotós