in ,

Harcias küzdelem, igazságos döntetlen

0

Az első félidő technikai csatát hozott a Hunyadi Mezőmegyer elleni, 2018/19-es évadbeli utolsó mérkőzésén. A hazaiaknak fő feladata az volt, hogy az ellenfél sündisznóállását feltörjék. A megyeriek a szentandrási hibákból merített labdákból kontrákra építettek, szerencsére a gyorsaságuk nem volt meg hozzá, hogy ezekből veszélyes támadásokat vezessenek. A csapatok gólok nélkül vonultak a szünetre.

A második játékrészre a Hunyadi úgy jött ki, mintha vért ittak volna az öltözőben. Igyekeztek a széleken meghúzni és középre tolni a labdákat. A felpasszolt labdákkal hiába próbálkoztak.

Az 58. percben Dernovics Tamás tovább tolta a labdát jobbra Tasi Norbertnek, ő becenterezte Gulyás Ádámnak, aki ahogy kell egy csatárnak, két védő között érkezett, és bele tudott kotorni a labdába, ezzel elpöckölni a kapus mellett (1–0).

A 78. percben a vendégek egyenlíteni tudtak. A Wéber Csaba kapuja előtti kavarodásból a labda Pusztai Szabolcshoz került, aki a hálóba továbbította azt (1–1).

Ettől kezdve a labda másodlagos szerepet játszott a mérkőzésen. Mindkét fél játéka kapkodóssá vált. Egy külső szemlélő azt hitte volna, hogy a bajnokság első helyéért folyik az ádáz küzdelem, nem pedig az alsóház tét nélküli meccsét látja.

A Hunyadi az alsóház élén zárta a szezont.

Békésszentandrási HMSE – Mezőmegyer SE 1–1 (0–0)

Wéber Csaba – Dernovics Tamás, Kis Mátyás, Olasz István, Pásztor Dávid – Olasz Imre, Virág Imre, Tasi Norbert, Lós István, Tasi Kristóf (64′ Romhányi Roland) – Gulyás Ádam
Cserék: Boros Szabolcs, Kuczbel Adrián, Kozák Balázs, Kiss Tibor
Játékos edző: Boros Szabolcs
Jók Gulyás Ádám, Kis Mátyás, Dernovics Tamás, Olasz István

Virág Imre csk: Harcias küzdelem, igazságos döntetlen.

Új fajunk a Fomo Sapiens

0

A Nagyszénás elleni győzelemmel a 4. helyen zártuk a szezont