in ,

Túl a negyedik fordulón a nyári teremfoci

0

A negyedik fordulóhoz érkeztek a Nyári Kupa 2019 teremlabdarúgó sorozata. Nyitásként a Potyolínó megszerezte első győzelmét az indiszponált Nagyrét ellen, azután a szarvasi fiatalok tartották magukat hosszú időn keresztül, végül azonban a Gólgyártók sikerével zárult a meccs. A szünetben még döntetlen volt a Hooligans és az alaposan megerősített Agyoncsapat találkozója, a második félidőben viszont már csak egy csapat volt a pályán. Pikáns mérkőzéssel zárult a nap, hiszen a kétfelé oszlott MOL játszott egymással. A sérülésektől sújtott Liverpool minden dicséretet megérdemel, az Ajax győzelméhez két öngól is kellett.

Eredmények. 4. forduló: Potyolínó–Nagyrét Farm 5–2, gól: Olasz Imre 4, Olasz István, ill. Béni 2. Gólgyártók–Ziccer FC 4–2, gól: Tóth 2, Enabulele, Kondacs, ill. Molnár E., Lénárt. Agyoncsapat–Hooligans 3–10, gól: Laluska, Tusjak, öngól, ill. Debróczki 3, Altmann 3, Melis 2, Farkas, Pribelszki. Ajax–Liverpool 3–2, gól: Zima, két öngól, ill. Sindel, Dernovics.

A góllövőlista élcsoportja. 10 gólos: Zima (Ajax), Takács (Gólgyártók). 8 gólos: Bakos (Nagyrét Farm). 7 gólos: Olasz Imre (Potyolínó SE).

Az állás: 1. Ajax 12 pont, 2. Gólgyártók 9, 3. Liverpool 7, 4. Nagyrét Farm 6, 5. Hooligans 6, 6. Potyolínó SE 3 (3 mérk), 7. Ziccer FC 1, 8. Agyoncsapat 0 (3).

Gunda Attila

Dr. Pavol Hamžík (Fotó: Hegedűs Éva)

A Szlovák Általános Iskolában járt a szlovák nagykövet

0

Záróra a férfi megyei kézilabda bajnokságban