in , ,

Paviloni emlékeket idézett a Stop Band

0

Vasárnap este másodszor került sor a STOP BAND Emlékzenekar koncertjére a víz fölött, a Vízi Színház színpadán. A házigazda ezúttal is Bődi János, az INTEGRÁL Zrt elnök-vezérigazgatója, a Vízi Színház kivitelezője, aki talán éppen ezért szívén viseli a színház sorsát. Örömmel jelentette be, hogy a Szarvas Város Képviselő Testülete elfogadta a Pavilon felújításának tervét.

Vasárnap este is teljesen megtelt a nézőtér, sőt a lépcsőkön is ültek, az ajtóban álltak az székhez nem jutott nézők. A koncert több, mint kétórás, a repertoáron a jól ismert 1967-1968 évek közötti nagy együttesek dalai szerepeltek. A zenekar tagjai mindent elkövettek, hogy a nézők jól érezzék magukat, szeretettel, szívből játszottak.

A zenekar: Dr. Hudák János, gitár; Kécskei Imre, ének; Komár János, ének; Lapis Pál, dob; Máté Endre, gitár; Petényi Szilárd, gitár; Ruzicska Andor billentyű. Liska Tamás, gitár, aki édesapja Liska János helyett játszik a zenekarban. A csapat kiegészült Vida Boglárkával, aki énekelt és vokálozott. Nem játszott, de ott volt Kriska György, „az Emlékzenekar tiszteletbeli tagja, a szarvasi rock-beat zene első fecskéje, alapító” – mutatta be a csapatot Bődi János. Ma este Hetényi István nem lehetett itt, neki jobbulást kívánt a házigazda.

A félidőben Liska Tamás és Lovász Gergely akusztikus gitáron három Eric Clapton számot játszott káprázatosan.

A zenekar ezúttal is örömet okozott a közönségnek, úgy gondolom, számukra is öröm volt játszani.

Galambos Edit

A fotókat Babák Zoltán készítette.

0

A fiatalok Farmereket győztek

0

Siófok 2019 = 29!