in ,

Utolsó percben szépített Endrefalvi

Fotó: Babák Zoltán0
Fotó: Babák Zoltán

Mindkét félidő kiegyenlített játékot hozott a Csabacsűdi GyLSE Békéscsabai MÁV SE szerdai mérkőzésén. A végeredmény Endrefalvi Erik utolsóperces szépítésével 1-1 lett.

A 86. percig 0–0-ás döntetlennél egy félpályáról felívelt labdából egy fejest hárítva Petrovics Zsolt már csak a hálóból nézhette, hogy a kapufáról mezőnybe pattanó labdát Avramucz Dániel a másik sarokba passzolja (0–1).

Kovács János vezetőedző gyorsan felvitte Körösfalvi Kristófot Bobvos Richárd helyére, a vendégek mestere pedig gyorsan két taktikai cserével próbálta meg kitölteni a hátralevő időt.

Majdnem sikerült is neki, de a szurkolók nagy örömére Magyar Martin passzából Endrefalvi Erik jobbal bevette Zsilinszki Péter hálóját (91′, 1–1).

Csabacsűdi GyLSE Békéscsabai MÁV SE 1–1 (0–0)
Csabacsűdi GylSE: Petrovics – Pecznik Péter (77′ András Attila Xavér), Viszkok Csaba, Rafaj Roland, Kiss Gábor – Endrefalvi Erik, Sándor János – Gulyás Ádám (80′ Kasnyik Dávid), Kasik Márk, Körösfalvi Kristóf (86′ Bobvos Richárd) – Magyar Martin

Jók: Endrefalvi Erik, Rafaj Roland, Sándor János

Kondacs János: Kiélezett mérkőzésen igazságos döntetlen született.

Kondacs János ezúton is köszönetét fejezte ki a vendégeknek, hogy a hazaiak számára alkalmatlan időpont helyett vállalták ezt a hétközbeni mérkőzést.

Partjelzőként Jakab József játékvezető segítségére volt a szarvasi Brlás Zsolt.

A hatodik forduló előtt a Csabacsűdi GyLSE a megyei bajnokság 11. helyén áll.

Timkó János (Fotó: Valló Zoltán)0

Tartuffe az álszent, csaló, szerepében Timkó János

Arnóczki Csaba, Gajdos Attila és Pósa Zsolt (Fotó: Hegedűs Éva)0

Bemutatkoztak Pósa Zsolt és Arnóczki Csaba György jobbikos képviselőjelöltek